Μετάβαση στην Αριζόνα. Αποδημία και ζουν στην Αριζόνα

 

 

 Με μια ρωγμή στο έδαφος, περίπου ένα μίλι βαθύ, σκαλισμένο από τον ποταμό Κολοράντο, έδωσε το άγαλμα στο Grand Canyon, την υπέροχη βραχώδη κοιλάδα με εκπληκτική θέα. Καταλαβαίνετε ήδη ποιο θα είναι το αστέρι του οδηγού μίνι μας σήμερα, σωστά; Ναι, σήμερα θα μιλήσουμε για ένα από τα πιο μοναδικά αμερικανικά έθνη με ισχυρή πολιτιστική ταυτότητα: την Αριζόνα! Αυτή η γη πάντα χαρακτηρίζεται ως ηλιόλουστη, με την πρωτεύουσα Φοίνιξ, δεν είναι μόνο ιδανική για να απολαύσετε εναλλακτικές διακοπές. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια βιώσιμη επιλογή να ξεκινήσει από την αρχή, επενδύοντας στην αγορά ακινήτων.

Αγοράζοντας ένα ακίνητο στην Αριζόνα θα μπορούσε να είναι η λύση που θα σας επιτρέψει να δώσετε μια στροφή στη ζωή σας ... έτσι τι περιμένετε; Κάντε τον εαυτό σας άνετα: ο μίνι μας οδηγός, με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε αυτό το σημαντικό βήμα, πρόκειται να αρχίσει!

 

             

Αρχίζουμε όπως πάντα από τα βασικά στοιχεία ή από την απαραίτητη τεκμηρίωση για να έχουμε πρόσβαση στην Αριζόνα. Δεδομένου ότι το αμερικανικό σύστημα είναι ένα ομοσπονδιακό σύστημα, στις περισσότερες περιπτώσεις η νομοθεσία είναι ομοιογενής. Επίσης, στην περίπτωση αυτή, όσον αφορά τα έγγραφα που πρέπει να μπορούν να εισέλθουν στο κράτος αυτό, υπάρχει συμβατότητα με το νόμο.

Για τουριστικούς λόγους και για περίοδο που δεν υπερβαίνει τις 90 ημέρες, θα είναι υποχρεωτική, μαζί με το διαβατήριο, η λεγόμενη υπομονάδα "ΗΠΑ Esta", η οποία σας εγγυάται να ταξιδέψετε στο πλαίσιο του προγράμματος απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης και να αποφύγετε μεγάλες γραφειοκρατικές διαδικασίες. και επίπονη. Σε άλλες περιπτώσεις, θα είναι υποχρεωτική η υποβολή αίτησης θεώρησης.

Αφού περάσουμε το διοικητικό εμπόδιο, αρχίζουμε να φτάνουμε στην καρδιά του μίνι μας οδηγού, αναλύοντας λεπτομερώς το κόστος της όρασης στην Αριζόνα. Για λόγους ευκολίας και για να επιτρέψουμε στους αναγνώστες μας μια πιο άμεση ανάγνωση της αμερικανικής οικονομικοπολιτικής κατάστασης, θα αναφερθούμε στο Phoenix, προσθέτοντας μια μικρή λίστα αγαθών και υπηρεσιών πρώτης ανάγκης, με τις σχετικές τιμές.

Γεύμα, φτηνό εστιατόριο 12,00 $

Γεύμα για 2 άτομα, μέσος εστιατόριο, τριών συσκέψεων $ 60.00

Μενού από McDonalds (ή ισοδύναμο μενού) $ 7.50

Γάλα (κανονικό), (1L) $ 0,56

Υποδοχή φρέσκου λευκού ψωμιού (500g) $ 2.47

Ρύζι (λευκό), (1 κιλό) $ 4.42

Αυγά (κανονική) (12) $ 2.10

Τοπικό τυρί (1 κιλό) $ 10.38

Στήθος κοτόπουλου (χωρίς κόκαλα, χωρίς δέρμα), (1 κιλό) 9,51 δολάρια

Ένας τρόπος εισιτήριο (τοπικές μεταφορές) $ 2,00

Μηνιαία συνδρομή (πλήρης τιμή) $ 64.00

Basic (Ηλεκτρισμός, Θέρμανση, Κλιματισμός, Νερό, Σκουπίδια) για ένα διαμέρισμα 85μ2 $ 170.20

Αφού είδαμε το κόστος ζωής στην Αριζόνα, μπορούμε τελικά να εισέλθουμε στον τομέα που είναι πιο αγαπητός σε εμάς: στον τομέα των ακινήτων!

Για να αγοράσετε ένα ακίνητο στις περισσότερες μητροπολιτικές περιοχές, οι τιμές είναι περίπου $ 1.509,10, ενώ, για να υπογράψει μια μίσθωση, ακόμα στις κύριες πόλεις, οι τιμές ξεκινούν από $ 883,47.

Τι να πω, ελπίζουμε ο οδηγός μας είναι εξαντλητικός. Τι περιμένεις; Εκτελέστε το διαβατήριό σας, επειδή η Αριζόνα σας περιμένει!

Related Insights

  •  
    Μετάβαση στην Αριζόνα. Αποδημία και ζουν στην Αριζόνα

         Με μια ρωγμή στο έδαφος, περίπου ένα μίλι βαθύ, σκαλισμένο από τον ποταμό Κολοράντο, έδωσε το άγαλμα στο Grand Canyon, την υπέροχη βραχώδη κοιλάδα με εκπληκτική θέα. Καταλαβαίνετε ήδη ποιο θα είναι το αστέρι του οδηγού μίνι μας σήμερα, σωστά; Ναι, σήμερα θα μιλήσουμε για ένα από τα πιο μο ...

Σχετικές ακινήτων

Κομψή, ευρύχωρη και κομψά επιπλωμένη, ένα μοναδικό executive home φωλιασμένο σε ένα αποκλειστικό και ασφαλές cul-de-sac Κατά παραγγελία Τα σπίτια κα...
Cod. 32722

Πώληση Μονοκατοικία, Αριζόνα, Maricopa County, Phoenix, 2343 East Orangewood Avenue

710,895.98EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

263.29 m²
$ 749k σε Southwestern ΗΠΑ Αριζόνα Biltmore περιοχή σπίτι για πώληση! Αυτή είναι μια απίστευτη ευκαιρία για να αγοράσετε ένα σπίτι που κινείται σε έτο...
Cod. 17811

Πώληση Βίλα, Αριζόνα, Maricopa County, Wickenburg, 790 W. Bralliar Rd

2,277,904.33EUR
Πώληση
Βίλα

465 m²
Πρόκειται για ένα μεγάλο σπίτι 465μ² (κυρίως επιπλωμένο) με ξενώνα και 8 εκτάρια ή 80'000 τ.μ. από τις καλύτερες οικοδομικές εκτάσεις. Μία από τις πι...
UNAVAILABLE
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB