Επενδύστε σε τούβλο στην Αριζόνα: χρήσιμες συμβουλές

 

Γίγαντες κάκτοι, γηγενείς φυλές, ιερά μέρη, αμπελώνες ... είναι μερικά μόνο από τα κύρια σύμβολα που χαρακτηρίζουν την πολιτεία της Αριζόνα.

Ο Antoine de Saint - Exupery, στο πολύ γνωστό '' ο μικρός πρίγκιπας '' έγραψε '' "Αυτό που κάνει την έρημο όμορφη, είπε ο μικρός πρίγκιπας, είναι ότι κάπου κρύβει ένα πηγάδι".

Και είναι ίσως αυτό το συναίσθημα που είναι ακόμα ζωντανό σε πολλούς ανθρώπους, που οδηγεί πολλούς επενδυτές να αγοράσουν ένα ακίνητο στην Αριζόνα.

                

Ας μάθουμε μαζί τις λεπτομέρειες αυτής της υπέροχης γης και τις συμβουλές που θα ακολουθήσετε για να ολοκληρώσετε τη μεταφορά σας.

 

Το Φοίνιξ, η πρωτεύουσα, είναι εύκολα προσβάσιμο αεροπορικώς. Η πόλη συνδέεται πολύ καλά με πολλά διεθνή αεροδρόμια.

Υποθέτουμε ότι δεν υπάρχει χειμώνας: εάν μετακομίσετε στην Αριζόνα δεν θα χρειαστείτε βαριά ρούχα. Το κλίμα είναι βασικά άνοιξη όλο το χρόνο.

Από επιχειρηματική άποψη, ειδικά από την πλευρά της προσφοράς, δεν υπάρχει μεγάλη ανάγκη να βλάψουν επαγγελματίες. Αλλά αν είστε εξειδικευμένοι, δεν θα βρείτε μεγάλη δυσκολία στην ένταξη με τον κόσμο της εργασίας.

Το κόστος ζωής είναι πολύ υψηλό. Σε αντίθεση με την Καλιφόρνια, οι τιμές είναι υψηλότερες αλλά το επίπεδο ευημερίας είναι πολύ υψηλότερο. Απλά πιστεύετε ότι πολλοί είναι οι Καλιφόρνιοι που μετακινούνται στην πρωτεύουσα της Αριζόνα για να βελτιώσουν τις οικονομικές τους συνθήκες.

Τα ακίνητα έχουν τιμές ανάλογες με το υψηλό βιοτικό επίπεδο της χώρας.

Όντας πολύ υψηλό, σας συμβουλεύουμε, εάν δεν σκοπεύετε να επενδύσετε αμέσως, να υπογράψετε μίσθωση.

Τα έγγραφα που απαιτούνται για την είσοδο στην Αριζόνα είναι τα ίδια με αυτά που εισάγονται στις ΗΠΑ.

- Esta

- Βλέπεις

- Διαβατήριο

Αν αγαπάτε το μαγείρεμα, η Αριζόνα δεν θα σας αφήσει κάτω!

Μεταξύ των τυπικών πιάτων αυτής της γης, συνιστούμε το Chimichanga, ένα τηγανισμένο γεμιστό burrito, συνοδευόμενο από guacamole.

Όσο για τη φυσική ομορφιά, δεν μπορείτε να χάσετε το Grand Canyon, μία από τις πιο εκπληκτικές εκθέσεις στον κόσμο.

Ελπίζουμε ότι ο μινι-οδηγός μας θα μπορούσε να σας έκανε σαφέστερες ιδέες!

Related Insights

  •  
    Επενδύστε σε τούβλο στην Αριζόνα: χρήσιμες συμβουλές

      Γίγαντες κάκτοι, γηγενείς φυλές, ιερά μέρη, αμπελώνες ... είναι μερικά μόνο από τα κύρια σύμβολα που χαρακτηρίζουν την πολιτεία της Αριζόνα. Ο Antoine de Saint - Exupery, στο πολύ γνωστό '' ο μικρός πρίγκιπας '' έγραψε '' "Αυτό που κάνει την έρημο όμορφη, είπε ο μικρός πρίγκιπας, είναι ότι κ ...

Σχετικές ακινήτων

Κομψή, ευρύχωρη και κομψά επιπλωμένη, ένα μοναδικό executive home φωλιασμένο σε ένα αποκλειστικό και ασφαλές cul-de-sac Κατά παραγγελία Τα σπίτια κα...
Cod. 32722

Πώληση Μονοκατοικία, Αριζόνα, Maricopa County, Phoenix, 2343 East Orangewood Avenue

710,895.98EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

263.29 m²
$ 749k σε Southwestern ΗΠΑ Αριζόνα Biltmore περιοχή σπίτι για πώληση! Αυτή είναι μια απίστευτη ευκαιρία για να αγοράσετε ένα σπίτι που κινείται σε έτο...
Cod. 17811

Πώληση Βίλα, Αριζόνα, Maricopa County, Wickenburg, 790 W. Bralliar Rd

2,277,904.33EUR
Πώληση
Βίλα

465 m²
Πρόκειται για ένα μεγάλο σπίτι 465μ² (κυρίως επιπλωμένο) με ξενώνα και 8 εκτάρια ή 80'000 τ.μ. από τις καλύτερες οικοδομικές εκτάσεις. Μία από τις πι...
UNAVAILABLE
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB