Μετακομίζοντας στο Μπαρμπάντος. Αποδημιώνετε και ζείτε στο Μπαρμπάντος

 

Με αυτόν τον όμορφο ήλιο και τις μέρες του καλοκαιριού αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το χέρι μας για να βρούμε ένα μοναδικό έθνος ικανό να δώσει στους αναγνώστες μας ένα όνειρο, 365 ημέρες το χρόνο. Σήμερα, στην πραγματικότητα, έχουμε μετακομίσει στην περιοχή των μικρών Αντιλλών, τον προορισμό πολλών νέων αλλά και των συνταξιούχων, που επιθυμούν να απολαύσουν τα έτη μετά την εργασία σε απόλυτη ηρεμία. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με μια χώρα, ειδικά αν δεν βρίσκεται στην ίδια ήπειρο όπου ζούμε.

Τι θα είναι το κόστος ζωής; Και τα έγγραφα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή τη γωνιά του παραδείσου; Είναι επαρκής η γνώση της αγγλικής γλώσσας; Οι ιδιότητες έχουν ευνοϊκές τιμές;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αυτά είναι τα κύρια ερωτήματα που αντιμετωπίζουν οι μελλοντικοί επενδυτές. Αλλά μην ανησυχείτε, είστε στο σωστό μέρος! Εμείς στο Realigro έχουμε δημιουργήσει ένα μίνι οδηγό προσαρμοσμένο για όσους, όπως εσείς, θα ήθελαν να περάσουν μια περίοδο απόλυτης χαλάρωσης ή να αλλάξουν ριζικά τη ζωή τους, αγοράζοντας ένα ακίνητο στα Μπαρμπάντος!

Είναι πρωταγωνιστής μας. Τι περιμένεις; Κάνε τον εαυτό σου άνετα. Η λύση σε όλα τα προβλήματά σας είναι στις ακόλουθες γραμμές!

                 

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά: πού είναι το νησί του Μπαρμπάντος;

Περιτριγυρισμένο από τα όμορφα νερά του Ατλαντικού Ωκεανού και της θάλασσας της Καραϊβικής, έχει έκταση περίπου 400 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Με πληθυσμό 284.000 κατοίκων, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι αφρικανικοί, ευρωπαίοι και βορειοαμερικανοί, που φιλοξενούν την πρωτεύουσα Bridgetown: το πολιτιστικό και εμπορικό κέντρο των Μπαρμπάντος και επίσης τη μεγαλύτερη πόλη του νησιού. Τα έγγραφα για την πρόσβαση σε αυτή την υπέροχη πραγματικότητα είναι τα εξής.

Η θεώρηση δεν απαιτείται για διαμονές που δεν υπερβαίνουν τους τρεις μήνες. Απλά πρέπει να είστε κάτοχος του αεροπορικού εισιτηρίου (ισχύει και για την επιστροφή). Η σφραγίδα της άδειας διαμονής τοποθετείται σε έντυπα που διανέμονται από τις αεροπορικές εταιρείες, γι 'αυτό και αν κάποιος σκοπεύει να υπερβεί το προαναφερθέν όριο, θα αναγκαστώ να πάω στο Γραφείο Αποδημίας και στη συνέχεια να ζητήσω παράταση. Η χρηματοοικονομική προϋπόθεση για την αίτηση αυτής της επέκτασης είναι θεμελιώδης.

Η ομιλούμενη γλώσσα είναι αγγλικά, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα! Σε οικονομικό επίπεδο, όμως, το νόμισμα σε κυκλοφορία είναι το δολάριο Μπαρμπάντος (BBD). Ένα ευρώ αντιστοιχεί σε 2,2 δολάρια του Μπαρμπάντος. Μόλις ληφθούν αυτές οι θεμελιώδεις πληροφορίες, θα είναι δυνατό να αναλυθεί λεπτομερώς το κόστος ζωής.

Επιλέγοντας τα κύρια προϊόντα και τα τυποποιημένα έξοδα ενός πολίτη, δημιουργήσαμε μια μικρή λίστα

Γεύμα, Οικονομικό εστιατόριο € 11.21

Γάλα (κανονικό), (1L) € 3.25

Κατασκευή φρέσκου λευκού ψωμιού (500g) € 2.01

Ρύζι (λευκό), (1 κιλό) € 2,59

Αυγά (κανονική) (12) € 3.65

Τοπικό τυρί (1 κιλό) € 5.66

Εισιτήριο μονής κατεύθυνσης (τοπικές μεταφορές) € 0,90

Μηνιαία συνδρομή (πλήρης τιμή) € 36.85

Μηνιαίες παροχές υπηρεσιών € 85,84

 

Βρισκόμαστε τώρα στο χαρακτηριστικό γνώρισμα: Πόσο κοστίζει η αγορά ενός ακινήτου στα Μπαρμπάντος; Πρέπει να τονιστεί ότι η αγορά ακινήτων εξαρτάται πολύ από τους ξένους επενδυτές. ευρώ, αλλά αν ενδιαφέρεστε για πιο βασικά ακίνητα, σίγουρα δεν θα χάσετε τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται.

Τι να πω, σας ευχόμαστε ένα ευχάριστο ταξίδι για να ανακαλύψετε τα Μπαρμπάντος!

Related Insights

  •  
    Μετακομίζοντας στο Μπαρμπάντος. Αποδημιώνετε και ζείτε στο Μπαρμπάντος

      Με αυτόν τον όμορφο ήλιο και τις μέρες του καλοκαιριού αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το χέρι μας για να βρούμε ένα μοναδικό έθνος ικανό να δώσει στους αναγνώστες μας ένα όνειρο, 365 ημέρες το χρόνο. Σήμερα, στην πραγματικότητα, έχουμε μετακομίσει στην περιοχή των μικρών Αντιλλών, τον προορισμό πολ ...

Σχετικές ακινήτων

Cod. 6582

Πώληση Βίλα, Μπαρμπάντος, St James, St James, Sunset Crest

1,435,723.06EUR
Πώληση
Βίλα

1200 m²
Αυτή η βίλα τριών υπνοδωματίων αναβαθμίστηκε και ανακαινίστηκε το 2008 σε υψηλό επίπεδο και είναι έτοιμη να καταληφθεί. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει...
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB