Κολοράντο; τον παράδεισο των Χιλιετιών

Κολοράντο: μια βραχώδη γη, με μεγάλα επιβλητικά ύψη. Το έθνος των γραφικών δρόμων και απροσδόκητα θαύματα. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένας προορισμός για πολλούς επενδυτές, και στην αγορά ακινήτων, είναι οι Millennials που κατέχουν τα ηνία.

Ψάχνετε για ένα ακίνητο στο Κολοράντο έχει γίνει ένα από τα πιο αναζητημένα πλήκτρα στο διαδίκτυο μεταξύ των νέων που είναι πρόθυμοι να ξεφύγουν από την καθημερινή ζωή και ψάχνουν για μια νέα κατοχή. Αυτό που προσελκύει περισσότερο τις νέες γενιές είναι αναμφισβήτητα τόσο το διεγερτικό πολιτιστικό πλαίσιο όσο και ο υγιεινός και πράσινος τρόπος ζωής. 176.500 είναι ο αριθμός των Millennials που το 2018 επέλεξε το Ντένβερ, την πρωτεύουσα.

                        

Ένας πραγματικός παράδεισος, γεμάτος πράσινες περιοχές και ένα εντυπωσιακό σύστημα μεταφορών. Μετακίνηση από το κέντρο προς την άκρη με ευκολία, επιτρέπει σε όσους ψάχνουν για ένα διαμέρισμα (το οποίο είναι μισθωμένο ή όχι) να είναι σε θέση να επιδοθούν σε διάφορες περιοχές της πόλης, αμβλύνοντας τις δαπάνες κατά την αγορά ενός ακινήτου στο κέντρο της πόλης θα ήταν πολύ και δεν είναι όλα. Στο Ντένβερ, μπορείτε επίσης να επωφεληθούν από την υπηρεσία Β κύκλου, ένα σύστημα ποδήλατο sharingn με περισσότερους από 85 σταθμούς που βρίσκονται διάσπαρτα το territorio.Non είναι απαραίτητο, ως εκ τούτου, να έχουν ένα «αυτοκίνητο, αυτή η πόλη είναι αρκετά εξοπλισμένο για να απολαύσετε τους πολίτες του τις ομορφιές και τις γύρω περιοχές.

Ένα άλλο στοιχείο υπέρ αυτού του κράτους είναι η επιχειρηματικότητα, το φιλόξενο και το ανοιχτό στο φρέσκο ​​μυαλό που επιθυμεί να ξεκινήσει ένα ξεκίνημα. Από το 2009, η πρωτεύουσα γνώρισε ετήσια μετανάστευση περίπου 12 χιλιάδων ατόμων, ηλικίας μεταξύ 24 και 35 ετών, που είναι ο μεγαλύτερος αριθμός οποιωνδήποτε αμερικανικών μητροπολιτικών πόλεων. Οι νέες ιδέες αναμιγνύονται με την προσοχή στο περιβάλλον και, δεν αποτελεί έκπληξη, μιλάμε για πράσινη επιχειρηματικότητα.

Η βασική προοδευτική κατευθυντήρια γραμμή και η πολιτική προστασίας του περιβάλλοντος έχουν προγραμματίσει την εγκατάσταση 1 εκατομμυρίου δένδρων μέχρι το 2025 για την αντιμετώπιση της αύξησης των εκπομπών. Τώρα καταλαβαίνουμε πόσο κοστίζει να ζούμε πραγματικά στο Ντένβερ. Εδώ είναι μια λίστα με τα κύρια προϊόντα του καλαθιού, για να μας κάνει μια καλύτερη ιδέα.

Εάν σκοπεύετε να φύγετε για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ίσως να βελτιώσετε τα αγγλικά ή να ξεκινήσετε μια νέα ζωή από το μηδέν, γνωρίζετε ότι το κόστος θα είναι ως εξής:

 

Δωμάτιο σε κοινόχρηστο διαμέρισμα: $ 581

Το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας: 55 $

Κρέας (Κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό κρέας): 55 $

Γάλα, αυγά και ψωμί: 27 $

Φρούτα, λαχανικά: 60 $

 

Όσον αφορά τα extras από την άλλη πλευρά, γνωρίζουμε ότι το γεύμα θα κόστιζε $ 7 έως $ 13, μια μηνιαία συνδρομή στο γυμναστήριο που ξεκινούν από $ 30 και το κόστος κυμαίνεται βενζίνης 0,60 με 0,70 δολάρια.

 

Τι μπορώ να πω, αν είστε Χιλιετής, αυτό είναι το σωστό μέρος!

Related Insights

  •  
    Κολοράντο; τον παράδεισο των Χιλιετιών

    Κολοράντο: μια βραχώδη γη, με μεγάλα επιβλητικά ύψη. Το έθνος των γραφικών δρόμων και απροσδόκητα θαύματα. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένας προορισμός για πολλούς επενδυτές, και στην αγορά ακινήτων, είναι οι Millennials που κατέχουν τα ηνία. Ψάχνετε για ένα ακίνητο στο Κολοράντο έχει γίνει ένα ...

Σχετικές ακινήτων

Cod. 5984

Ενοικίαση Loft-open space, Κολοράντο, Adams County, Denver, Denver

1,794.65EUR
Ενοικίαση
Loft-open space

30 m²
Καλή σοφίτα προς ενοικίαση ...
UNAVAILABLE
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB