Μετακομίζοντας στη Δανία. Αποδημιώνετε και ζείτε στη Δανία.

 

Συνεχίζοντας να αναλύουμε τα πιο περιζήτητα έθνη στις διάφορες μηχανές αναζήτησης, σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου. Δυστυχώς όσον αφορά το τοπίο και τη δυναμική όσον αφορά τις ευκαιρίες απασχόλησης, η Δανία θα είναι το αδιαφιλονίκητο αστέρι του μίνι οδηγού μας σήμερα. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε εάν ενδιαφέρεστε να μετακομίσετε σε αυτή τη γη και να αγοράσετε ένα ακίνητο στη Δανία είναι όλα τα επόμενα.

Ξέρετε, κάθε φορά που θέλετε να κάνετε ένα τόσο σημαντικό βήμα, οι αμφιβολίες που μας απειλούν είναι πολλαπλές. Η ζωή θα είναι βολική; Ποια είναι τα πιο περιζήτητα επαγγελματικά στοιχεία; Σε ποιο τομέα προτιμάται η επένδυση σε ακίνητα;
Και έπειτα, ακόμα κι αν είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε κάθε λεπτομέρεια αυτής της μαγευτικής γης, μπορούμε να ξεκινήσουμε!

                 

Ας αρχίσουμε λέγοντας ότι το 2017 η Δανία απονεμήθηκε ως η καλύτερη θέση στον κόσμο για να ζήσει από τον δείκτη κοινωνικής προόδου. Τα κριτήρια που επέτρεψαν στο κράτος αυτό να ολοκληρωθεί πρώτα είναι διαφορετικά. Το επίπεδο ελευθερίας, η άριστη εκπαίδευση, οι ευκαιρίες απασχόλησης και η ευημερία είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που έχουν ανταμείψει τη Δανία.
Μια ιδιαίτερα εθνικιστική χώρα με μια σταθερή κουλτούρα, βασισμένη σε μια ισχυρή ταυτότητα όχι μόνο καλλιτεχνική αλλά και μαγειρική, η Δανία μπορεί να υπολογίζει σε μια σταθερή και ισχυρή οικονομία.
Οι κύριοι τομείς είναι ο πρωτογενής και τριτογενής τομέας, οι οποίοι, διευκολυνόμενοι από μια ευέλικτη και γρήγορη γραφειοκρατία, επιτρέπουν την προσέλκυση νέου εργατικού δυναμικού από το εξωτερικό κάθε χρόνο.

Ποια έγγραφα χρειάζονται για να έχουν πρόσβαση στη Δανία;
Για να εισέλθετε στη χώρα αυτή, αρκεί να υπάρχει δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο εάν προέρχεστε από μια ευρωπαϊκή χώρα. Για όσους επιθυμούν να παραμείνουν περισσότερο από 90 ημέρες, είναι υποχρεωτικό να ζητηθεί ο λεγόμενος αριθμός CPR, ο οποίος είναι απαραίτητος για να έχετε πρόσβαση στις κρατικές υπηρεσίες, να λάβετε επιδοτήσεις και να ανοίξετε έναν τρέχοντα λογαριασμό.

Πόσο εύκολο είναι να βρεις δουλειά στη Δανία;
Οι δυσκολίες είναι ελάχιστες, δεδομένου ότι η ανεργία μειώθηκε σε ένα κατώτατο όριο 5%. Απαιτείται καλή γνώση των αγγλικών. για τα υπόλοιπα, σε κάθε τομέα εκεί θα είναι σίγουρα η σωστή θέση εργασίας για σας! Μεταξύ των πιο ανοικτών τομέων βρίσκουμε:

• Τηλεπικοινωνίες
• Έρευνα και ανάπτυξη υψηλής τεχνολογίας
• Εκπαίδευση
• Εισαγωγή-εξαγωγή
• Μεταφορά
• Χρηματοδότηση
• Τουρισμός
• Φαγητό


Ένα από τα ερωτήματα που στοιχειοθετούν τους πιθανούς επενδυτές είναι το κόστος ζωής στη Δανία. Λοιπόν, αυτή είναι μια γη που δεν είναι ιδιαίτερα φθηνή, αλλά αποτελεσματικές υπηρεσίες και υψηλή ποιότητα ζωής, αντισταθμίζουν σίγουρα τις διάφορες δαπάνες.

Και τώρα, το ερώτημα που όλοι περιμένατε: πού είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα ακίνητο στη Δανία;
Η πρωτεύουσα της Δανίας, Κοπεγχάγη, δεν είναι καθόλου υπέροχη. Με τα ιδιαίτερα και πολύχρωμα σπίτια του, τους δρόμους που περιβάλλουν πράσινα πάρκα και με μια ενεργό πολιτιστική ζωή, αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα για τους επενδυτές.
Ξεκινά από τουλάχιστον 40.000 ευρώ για τις περισσότερες γειτονικές περιοχές και, προφανώς, η είσοδος στο κέντρο της πόλης αυξάνεται.
Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να μην υποτιμάτε ακόμη και τις περιφερειακές περιοχές, δεδομένου ότι η Δανία διαθέτει ένα εξαιρετικό σύστημα μεταφοράς.

Τι περιμένεις λοιπόν; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε να ανακαλύψετε τη Δανία!

Related Insights

  •  
    Μετακομίζοντας στη Δανία. Αποδημιώνετε και ζείτε στη Δανία.

      Συνεχίζοντας να αναλύουμε τα πιο περιζήτητα έθνη στις διάφορες μηχανές αναζήτησης, σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου. Δυστυχώς όσον αφορά το τοπίο και τη δυναμική όσον αφορά τις ευκαιρίες απασχόλησης, η Δανία θα είναι το αδιαφιλονίκητο αστέρι του μί ...

Σχετικές ακινήτων

Cod. 41432

Πώληση Βίλα, Δανία, Nordjylland, Løgstør, Elmevænget 21

281,604.95EUR
Πώληση
Βίλα

149 m²
Σπίτι με υπέροχη θέα στη θάλασσα και τη φύση. 5 λεπτά με τα πόδια από το νερό και 3 λεπτά με το αυτοκίνητο από τις επιλογές για ψώνια.
Cod. 40573

Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Δανία, Syddanmark, Varde, Ådalen

1,500,000.00EUR
Πώληση
Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια

400 m²
Πωλείται πολυτελής βίλα με δυνατότητες για ιδιώτες και παρέα. διαμονή 196m2 δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών υπνοδωματίων / βοηθητικών δωματίων. χώρ...
Cod. 23265

Πώληση Μονοκατοικία, Δανία, Nordjylland, Saeby, Lyngsaa

114,000.00EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

94 m²
Καλά διατηρηθεί ξύλινο σπίτι, καλά διατηρημένο ξύλινο σπίτι με μια μεγάλη εγκατάσταση σε ένα όμορφο ερημικό τόπο. Lyngså Sæby 9300 Ακινήτου: 94 τ....
Beliggenhed Appartement 4 τεμάχια 76 τ.μ. περιβάλλον situé dans le quatier (le Chateau de Ρόζενμποργκ) FN des websteder les plus et les anciens συν Vi...
Cod. 1923

Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Δανία, Copenaghen, Copenaghen, center

220,000.00EUR
Πώληση
Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια

80 m²
Εξαιρετικό διαμέρισμα σε 2 κεντρικούς δρόμους στο κέντρο. Εξαιρετική τιμή.
Cod. 14811

Πώληση Βίλα, Δανία, Midtjylland, Midjylland, Noret vägen 12 79070 Furudal

42,600.00EUR
Πώληση
Βίλα

110 m²
Ησυχία και όμορφο Καλή θέα Oresjön! Ευρύχωρο 1 ½ διώροφο κτίριο, με μια θέση στην προκυμαία στο Furudal σε Darlecarlia. Ελκυστικό και φιλικό για τα...
UNAVAILABLE
Cod. 4969

Ενοικίαση Δυάρι, Δανία, Copenaghen, Copenaghen, Copenaghen

1,200.00EUR
Ενοικίαση
Δυάρι

50 m²
σπίτι για ενοικίαση Copenaghen
UNAVAILABLE
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB