Μετακίνηση στην Ουαλία: όλες οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε!

Ένα από τα τέσσερα μέλη του Ηνωμένου Βασιλείου με πολύ ισχυρή ταυτότητα, η Ουαλία θεωρείται ως ένα σύγχρονο κελτικό έθνος. Στα χρόνια της βιομηχανικής επανάστασης, η παρουσία πολύ πλούσιων ορυχείων στο έδαφος επέτρεψε να μετατραπεί αυτή η γη από τυπικά γεωργική σε βιομηχανική δύναμη. Σήμερα, το έθνος αυτό ζει κυρίως στον τουρισμό, καθώς οι παραδοσιακές βιομηχανίες όπως η εξόρυξη εξαντλούνται.

Ως απόδειξη του πώς η Ουαλία διατήρησε τη δική της ταυτότητα τα τελευταία χρόνια, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι, σήμερα, η διγλωσσία βρίσκεται ακόμα σε αυτή τη γη. Σχεδόν 600.000 άτομα μιλούν ήσυχα την Ουαλία, εκτός από τη βρετανική αγγλική γλώσσα. Σήμερα υπάρχουν πολλοί τουρίστες που αποφασίζουν κάθε χρόνο να συσκευάζονται και να μετακινούνται μόνιμα σε αυτή τη γη. Αλλά αν είναι, επίσης, ενδιαφέρονται να μάθουν γιατί και πάνω απ 'όλα θέλουν να αγοράσουν ένα ακίνητο στην Ουαλία, απλά πρέπει να διαβάσετε τις επόμενες γραμμές, με προσοχή, έτσι ώστε να μην χάσετε μία από τις κερδίζοντας άκρες μας, φυσικά υπέγραψε Realigro. Πρέπει λοιπόν να ξεκινήσουμε!

 

             

Γιατί πολλοί επέλεξαν την Ουαλία;

Αναμφισβήτητα, από φυσιοκρατική άποψη, η ουαλική επικράτεια είναι θαυμάσια. Οι μεγάλες παραλίες και οι ευρείες πεδιάδες σε ολόκληρη την επικράτεια επιτρέπουν σε πολλά ζώα να βρουν το φυσικό τους περιβάλλον. Μεταξύ των πιο όμορφων περιοχών μπορούμε να αναφέρουμε το Εθνικό Πάρκο Snowdon και τα κάστρα Conwy, Cardiff και Caernafron, που χρονολογούνται από το 1200, κοντά στο ποτάμι. Αλλά δεν είναι μόνο η φύση που προσελκύει πολλούς τουρίστες από όλο τον κόσμο που θέλουν να επενδύσουν στο ουαλικό τούβλο.

Σε οικονομικό επίπεδο, σε αυτή τη γη, μπορείτε εύκολα να βρείτε την ευκαιρία εργασίας που είναι προσαρμοσμένη για εσάς και τη δυνατότητα δημιουργίας μιας επιχείρησης (ειδικά για τους νέους).

Η κοινωνία Gallese διαφέρει πολύ από τις περισσότερες ευρωπαϊκές εταιρείες. Η ασφάλεια έχει πολύ υψηλά επίπεδα και για τους αλλοδαπούς υπάρχει ο κανόνας ότι για να διαμείνετε, πρέπει να δείξετε ότι εργάζεστε ή σπουδάζετε. Ο πολιτισμός είναι ιδιαίτερα προστατευμένος και του υψηλότερου επιπέδου στη χώρα αυτή, με μεγάλους και διαφοροποιημένους τομείς στους οποίους συγκλίνουν διάφοροι τομείς.

Ειδικότερα, στην πρωτεύουσα, Κάρντιφ, μπορείτε να αναπνεύσει τον αέρα μιας μεγάλης χώρας, όπου οι άνθρωποι είναι φιλόξενοι και ανοικτή σε όλους, από εδώ καταλαβαίνουμε πως αυτή η τάση προς τους άλλους για την ίδρυση ρίζες της σε μια κουλτούρα τυπικά » «εργαζόμενοι». Η τριτοροποιημένη οικονομία, παρά το γεγονός ότι είναι ασθενέστερη σε σύγκριση με τη γειτονική Αγγλία, σημείωσε σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Οι πόλεις είναι ζωντανές και φιλοξενούν διάφορες πρωτοβουλίες που απευθύνονται κυρίως σε νέους που επιθυμούν να μάθουν τη γλώσσα ή απλά να ζήσουν μια ξένη εμπειρία. Οι περισσότεροι επενδυτές της Ουαλίας είναι κυρίως Αμερικανοί, κυρίως συνταξιούχοι.

Οι τιμές ενοικίασης στην περιοχή του Κάρντιφ κυμαίνονται από 200 έως 450 ευρώ το μήνα. Διαφορετικά, αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα ακίνητο στην Ουαλία, για τυπικές κατοικίες ξεκινάμε από € 60.000 έως 500.000 για βίλες πολυτελείας.

Τι μπορούμε να πούμε, ελπίζουμε ότι αυτές οι πληροφορίες ίσως ήταν χρήσιμες για τη μεταφορά σας σε ένα από τα πιο πράσινα μέρη του κόσμου!

Related Insights

  •  
    Μετακίνηση στην Ουαλία: όλες οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε!

    Ένα από τα τέσσερα μέλη του Ηνωμένου Βασιλείου με πολύ ισχυρή ταυτότητα, η Ουαλία θεωρείται ως ένα σύγχρονο κελτικό έθνος. Στα χρόνια της βιομηχανικής επανάστασης, η παρουσία πολύ πλούσιων ορυχείων στο έδαφος επέτρεψε να μετατραπεί αυτή η γη από τυπικά γεωργική σε βιομηχανική δύναμη. Σήμερα, το έθνο ...

Σχετικές ακινήτων

Cod. 13584

Πώληση Βίλα, Ουαλία, Carmarthenshire, Carmarthen, Carmarthen

350,000.00EUR
Πώληση
Βίλα

300 m²
Πολυτελής βίλα,
UNAVAILABLE
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB