Μετακίνηση στο Τέξας: το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε

Μετακίνηση στο Τέξας: το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε

'' Lone Star State '' '' την κατάσταση του μοναχικού αστεριού ''. Έτσι ορίζεται το Τέξας, ένα έθνος του οποίου το σύνθημα είναι "φιλία". Μετά από αρκετούς πολέμους της ανεξαρτησίας, το 1845 έγινε μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτή η ένωση, ωστόσο, δεν έχασε το Texas την αληθινή μοναδική του ταυτότητα και είναι γνωστή παγκοσμίως, δεδομένης μιας κουλτούρας πολλών επιρροών όπως ο αγγλοσαξωνικός, ισπανικός και αμερικανός.
Ακόμα και σήμερα, το Τέξας εξακολουθεί να συνδέεται με τη ζωντανή λαογραφία όπως το ροδόο, τη μουσική της χώρας και τις δυτικές ταινίες.

                             
Πολλοί οπαδοί αυτού του πραγματικού πολιτισμού από μόνος του που θέλουν να αγοράσουν ένα ακίνητο στο Τέξας.
Ο πρώην Πρόεδρος Τζωρτζ Μπους το ονόμασε "Η Γη της Υπόσχεσης". Αυτό το επίθετο δεν είναι τυχαίο. Μόνο το 2016, στην πραγματικότητα, το Τέξας ήταν η νέα πατρίδα για 400.000 νέους ανθρώπους, προκαλώντας μεγάλη αύξηση στον εθνικό πληθυσμό.
Ως εκ τούτου η ανάγκη της αγοράς ακινήτων να είναι άμεσα έτοιμη να αντιμετωπίσει τις πολλές νέες απαιτήσεις στέγασης. Οι παλαιές αγροικίες έχουν ανακαινιστεί ώστε να είναι πιο ελκυστικές, ειδικά για οικογένειες που δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία να ζήσουν στην Αμερική αλλά πάντα σε μια εξαιρετικά αγροτική περιοχή.
Εάν και εσείς δεν μπορείτε να περιμένετε να μετακινηθείτε σε αυτή την παρθένα γη, θα πρέπει σίγουρα να γνωρίζετε κάποιες πολύ χρήσιμες λεπτομέρειες.

                              

1. Πρώτα απ 'όλα, οι Texans είναι μεγάλοι ιδιοκτήτες ακινήτων. Σκεφτείτε μόνο ότι σχεδόν το 45% έχει το σπίτι τους.

2.Η Βόρεια του Τέξας είναι πολύ γνωστή για τον συνδυασμό της νεωτερικότητας και του παρελθόντος. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να συναντήσετε μερικές ιδιαίτερα σύγχρονες περιοχές σε άλογα.

3. Οι επιλογές στέγασης είναι τεράστιες και ποικίλες. Ξεκινά από μονοκατοικίες που χτίστηκαν στη δεκαετία του '50 μέχρι ψηλά κτίρια και κομψά κτίρια που χτίστηκαν από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες πετρελαίου.

4.Dallas, ίσως η πιο διάσημη πόλη στο Τέξας λόγω της παρουσίας πετρελαϊκών πεδίων, είναι επίσης η πλουσιότερη περιοχή. Οι πιο όμορφες βίλες κοντά στην υπέροχη λίμνη ξεκινούν από 17 εκατομμύρια δολάρια.

5.Όλοι οι κάτοικοι έχουν έντονη ευαισθησία απέναντι στο πράσινο και στη φύση εν γένει.
Κάθε χρόνο το σιδηροδρομικό σχέδιο του Ντάλλας διοργανώνει 150 χιλιόμετρα διαφοροποιημένων εκδρομών σε όλη την πόλη.

6. Σε αυτή την περίοδο που προσανατολίζεται προς την τεχνολογική πρόοδο, δεν μπορούμε να ξεχνάμε τους ουρανοξύστες της δεκαετίας του '90, που ξαναγεννιούνται μετά την περιζήτητη φούσκα των ακινήτων.
7. Το Ντάλλας είναι πολύ γνωστό για τη μεγάλη συλλογή του από τα μέσα του αιώνα μοντέρνα σπίτια, όλα με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά μοναδικά στο είδος τους.
Σκαρφαλωμένες στέγες, τεράστια παράθυρα, κοινόχρηστα μπάνια μεταξύ των δύο υπνοδωματίων. Η αγορά διαμερισμάτων τύπου Dallas συνεπάγεται δαπάνη 900.000 δολαρίων.

 

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι περιοχές στις οποίες η κατασκευή ή η αγορά ακινήτου ποικίλλει σημαντικά στο οικονομικό επίπεδο.
Η μέση τιμή για την περιοχή Dallas-Fort-Worth είναι περίπου 230.000 δολάρια.
Ο πραγματικός πλούτος αυτών των κατοικιών είναι η αξία τους στην αγορά: το γεγονός ότι κατασκευάζεται στην πολιτεία του Τέξας είναι μια προστιθέμενη αξία που είναι δύσκολο να υποτιμηθεί.

Related Insights

  •  
    Μετακίνηση στο Τέξας: το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε

    Μετακίνηση στο Τέξας: το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε '' Lone Star State '' '' την κατάσταση του μοναχικού αστεριού ''. Έτσι ορίζεται το Τέξας, ένα έθνος του οποίου το σύνθημα είναι "φιλία". Μετά από αρκετούς πολέμους της ανεξαρτησίας, το 1845 έγινε μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτή η ένωση, ...

Σχετικές ακινήτων

Αυτό Γρήγορη Μετακίνηση στο σπίτι είναι ήδη υπό κατασκευή και θα είναι διαθέσιμη τον Οκτώβριο. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί Ernie άμεσα για περισσότερ...
Πλήρως Επιπλωμένο / Ενοικίαση Διαμέρισμα:    2 υπνοδωμάτια, ένα σαλόνι, ένα μπάνιο σε ένα πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα  Όλες οι επιβαρύνσεις που...
Cod. 24173

Ενοικίαση Μονοκατοικία, Τέξας, Austin, Wimberley, 1557 Seamans Way Abilene,TX 79602

1,458.43EUR
Ενοικίαση
Μονοκατοικία

124.3 m²
Ανακαινισμένο σπίτι μου είναι διαθέσιμο για να προχωρήσουμε στο προς ενοικίαση σε μια μεγάλη ενοικιαστή email μου μόνο
Cod. 23842

Ενοικίαση Μονοκατοικία, Τέξας, Houston, Houston, 2023 Brimberry St, Houston, TX 77018

777.83EUR
Ενοικίαση
Μονοκατοικία

0.09 m²
Μέσα σε ανθεί Oak Forest στο μεγάλο χώρο w / ώριμα δέντρα. Παρθένα ξύλινα δάπεδα και έπιπλα αντίκες διατηρήσει τη γοητεία της δεκαετίας του 1950. Κουζ...
Cod. 23198

Ενοικίαση Γκαρσονιέρα, Τέξας, Houston, Houston, Houston, Texas 77004

1,594.56EUR
Ενοικίαση
Γκαρσονιέρα

160 m²
Ένα όμορφο και καλά τοποθετημένο χωρίς έπιπλα διαμέρισμα με ένα δωμάτιο, den, κουζίνα και μπάνιο. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στο ιατρικό κέντρο και...
Cod. 20813

Ενοικίαση Αγροικία, Τέξας, Dallas, Northeast Dallas, 6941 Dalhart Ln

1,458.43EUR
Ενοικίαση
Αγροικία

0.09 m²
Φως αφθονεί σε αυτό το υπέροχο 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια Lakewood σπίτι. Όμορφα ενημέρωση, η ανοικτή κάτοψη παρέχει ευελιξία και ζει άνετα. Το ευρύχωρο ...
Σύγχρονο και κομψό σπίτι, πλήρως ανακαινισμένο σε όλη incl. έθιμο ξύλο και δάπεδα τραβερτίνη, γρανίτη και μπάνια από φυσική πέτρα συν more.New SS incl...
Cod. 12868

Πώληση Χωράφι, Τέξας, San Antonio, San Antonio, San Antonio

875,060.77EUR
Πώληση
Χωράφι

3510 m²
Το ακίνητο αυτό βρίσκεται
UNAVAILABLE
Cod. 12321

Πώληση Βίλα, Τέξας, Dallas, Heath, 150 Shepherds Glen

4,064,171.12EUR
Πώληση
Βίλα

5600 m²
Ultimate Estate Waterfront!
UNAVAILABLE
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB