Μεταβαίνοντας στη Μικρονησία. Αποδημιώνετε και ζείτε στη Μικρονησία.

 

 

Ψάχνετε για έναν παράδεισο, αλλά θέλετε να είστε εναλλακτικός; Θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας ριζικά αλλά δεν ξέρετε αν θα μπορούσε να είναι η σωστή επιλογή; Έχετε κουραστεί από τη συνήθη καθημερινή ρουτίνα; Λοιπόν, μπορείτε να ξεκουραστείτε, γιατί είστε στο σωστό μέρος! Εμείς στο Realigro αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα μικρό μίνι οδηγό, το οποίο θα είναι ακριβές για αυτό: δημιουργήστε μια «προσφορά που ταιριάζει στις ανάγκες σας, είναι προσιτή και είναι σε θέση να σας επιτρέψει μια ασφαλή επιλογή και χωρίς καμία αμφιβολία.

Έτσι, είναι έτοιμο να ξεκινήσει; Το κάνουμε, με το καθημερινό μας άρθρο αφιερωμένο σε μία από τις ομορφότερες εκτάσεις του κόσμου, με το σύνθημα "Ειρήνη Ειρήνη Ελευθερία", (ειρήνη, ένωση, ελευθερία). Μιλάμε για τις Ομόσπονδες Πολιτείες της Μικρονησίας.

Η αγορά ακινήτου στις Ομόσπονδες Πολιτείες της Μικρονησίας δεν θα είναι πλέον πολύπλοκη!

Τι περιμένεις λοιπόν; Μπορούμε να ξεκινήσουμε!

                  

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, τα πρώτα βήματα που πρέπει να λάβουμε όταν αποφασίσετε να μετακινηθείτε σε αυτό το μαγικό τόπο: ποια είναι τα έγγραφα που πρέπει να ζητήσετε και να παρουσιάσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στη Μικρονησία;

Υποχρεωτικό είναι το διαβατήριο, με υπολειμματική ισχύ τουλάχιστον έξι μηνών. Αν φτάσετε στο Palikir, αφού σταματήσετε στις Ηνωμένες Πολιτείες ή γενικά σε ένα νησί του Ειρηνικού, θα ζητηθεί επιπλέον ένα κατάλληλο διαβατήριο και θα είναι συμβατό με τα τυπικά κριτήρια για τις ΗΠΑ.

Η θεώρηση εισόδου δεν είναι υποχρεωτική εάν δεν υπερβαίνετε τις 30 ημέρες διαμονής σε ένα από τα νησιά της χώρας και, επιπλέον, δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι νόμοι σχετικά με τις νομισματικές και τις τελωνειακές διατυπώσεις. Ένα στοιχείο θεμελιώδους σημασίας, συνώνυμο με μια εξορθολογισμένη και ευέλικτη διοικητική γραφειοκρατία.

Αφού περάσετε την τεκμηρίωση των βράχων, ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη χώρα αυτή τόσο μοναδική στο είδος της. Τα κράτη που αποτελούν την ομοσπονδία είναι, από τα δυτικά προς τα ανατολικά, Yap, Chuuk, Pohnpei και Kosrae, τα οποία αποτελούνται από περίπου 606 διάσπαρτα νησιά συνολικού εμβαδού σχεδόν 3.000 χιλιομέτρων. Πρόκειται κυρίως για ατολικές και τυπικά ηφαιστειακές πραγματικότητες.

Με ένα κλίμα, βέβαια, τροπικό, δεν υπάρχει περιοχή που δεν επηρεάζεται από μια διάχυτη και άφθονη τουριστική ροή για όλους τους μήνες του έτους.

Χάρη στην παρουσία διαφόρων εθνοτικών ομάδων, η γη αυτή εγγυάται στους μελλοντικούς επενδυτές μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Η χλωρίδα και πανίδα υπόκειται σε ιδιαίτερες προστασίες, δεδομένης της παρουσίας προστατευόμενων ειδών και φυσικών αποθεμάτων που δεν μπορούν να βρεθούν σε άλλα μέρη του κόσμου. Για να δώσουμε μια εικόνα της κατάστασης, σε αριθμητικό επίπεδο, θυμόμαστε ότι σε αυτή την ομοσπονδία κρατών 11 θαλάσσιων προστατευόμενων περιοχών, 3 θαλάσσιων πάρκων, θαλάσσιων αποθεμάτων, 2 δασικών αποθεμάτων, 2 κτηνοτροφικών αποθεμάτων, ενός Spartiacque Forest Reserve, έχουν αναγνωριστεί δύο αποθεματικά, μια φυσική θαλάσσια όαση, 8 φυσικές όαση, ένα μνημείο και 4 ζώνες διατήρησης.

Ας πάμε στην καρδιά του οδηγού μας, αναλύοντας την οικονομική και οικονομική πτυχή: ποιο είναι το κόστος ζωής στη Μικρονησία;

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι το επίπεδο ευημερίας αποδειχθεί ιδιαίτερα υψηλό αλλά όχι υπερβολικό, αν συγκριθεί από πλευράς κόστους με τα κύρια τουριστικά κέντρα που είναι διάσπαρτα στις κυριότερες νησιωτικές περιοχές του κόσμου. Το χαμηλό κόστος ζωής, το οποίο χαρακτηρίζει πολλά από τα κύρια τουριστικά θέρετρα και ο μεγάλος αριθμός των προορισμών που διαχέονται στα διάφορα νησιά, κάνει την παραμονή σε αυτά τα μέρη ακόμα πιο ευχάριστη. Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να προβείτε σε μια εκ των προτέρων ανάλυση των διαφόρων εξόδων που πρέπει να υποβάλετε πριν κάνετε ένα σημαντικό βήμα.

Και για την αγορά ενός ακινήτου; Στην περίπτωση αυτή, οι τιμές κυμαίνονται, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι ισχύει ο νόμος Kosrae, ο οποίος επιτρέπει την ανανέωση 55 ετών ενοικίου, του Chuuk για 99 χρόνια και του Yap για το μέγιστο των 100.

Τι μπορούμε να πούμε, ελπίζουμε να έχουμε δώσει μια πλήρη και σαφή εικόνα της κατάστασης ... μπορούμε μόνο να σας ευχηθούμε ένα καλό ταξίδι!

Related Insights

  •  
    Μεταβαίνοντας στη Μικρονησία. Αποδημιώνετε και ζείτε στη Μικρονησία.

        Ψάχνετε για έναν παράδεισο, αλλά θέλετε να είστε εναλλακτικός; Θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας ριζικά αλλά δεν ξέρετε αν θα μπορούσε να είναι η σωστή επιλογή; Έχετε κουραστεί από τη συνήθη καθημερινή ρουτίνα; Λοιπόν, μπορείτε να ξεκουραστείτε, γιατί είστε στο σωστό μέρος! Εμείς στο Realigro ...

Σχετικές ακινήτων

Cod. 27852

Πώληση Γραφείο, Μικρονησία, Κιριμπάτι, Kiribati, Kiribati

Reserved negotiation
Πώληση
Γραφείο

58 m²
γραφείο προς πώληση-ενοικίαση
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB