Μεταβαίνοντας στη Νεμπράσκα. Αποδημία και ζουν στη Νεμπράσκα.

 

 

Με τις 93 κομητείες, το έθνος που αποφασίσαμε να εστιάσουμε την προσοχή μας σήμερα είναι ... Νεμπράσκα! Ναι, είμαστε ακόμα στην Αμερική, ακριβώς στο κεντρικό τμήμα της χώρας. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το διάσημο σύνθημα «Νεμπράσκα: όπου αρχίζει η Δύση» δημιουργήθηκε ακριβώς σε σχέση με τη γεωγραφική του θέση.

Είστε έτοιμοι να μάθετε περισσότερα; Με μας στο Realigro, μπορείτε τελικά να κάνετε μια αλλαγή στη ζωή σας, ίσως αγοράζοντας ένα ακίνητο στη Νεμπράσκα!

Το κόστος και η ποιότητα ζωής, οι πιο ζωηρές και μη μολυσμένες περιοχές, οι ευκαιρίες απασχόλησης και τα πιθανά προβλήματα θα είναι τα στοιχεία που θα αντιμετωπίσουμε σήμερα στον μίνι μας οδηγό!

Τι μπορούμε να πούμε, μπορούμε να ξεκινήσουμε!

                

Ας ξεκινήσουμε με ένα θεμελιώδες βήμα: την τεκμηρίωση που απαιτείται για να αποκτήσετε πρόσβαση στη Νεμπράσκα.

Όπως συμβαίνει σε όλα τα αμερικανικά κράτη, ο νόμος προβλέπει απλώς ένα διαβατήριο ως απαραίτητο έγγραφο για την είσοδο στη χώρα. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι, για λόγους ασφαλείας, οι έλεγχοι θα μπορούσαν να είναι αυστηρότεροι.

Μόλις ξεπεράσουμε το εμπόδιο '' έγγραφα '', αρχίζουμε να φτάνουμε στην καρδιά του οδηγού μας, απαντώντας σε μια ερώτηση που πολλοί από εσάς αναρωτιέστε: Ποιο είναι το κόστος ζωής στη Νεμπράσκα; Ας εξετάσουμε το κεφάλαιο, αλλά είναι καθήκον για να διευκολύνουμε τη διαβούλευση σχετικά με το κόστος διαβίωσης στη Νεμπράσκα, αποφασίσαμε να εισαγάγουμε έναν μικρό κατάλογο με τις τιμές για το καλάθι των πρωτογενών αγαθών και το κόστος που ενδεχομένως θα μπορούσαν να είναι θα μπορούσαν να υποστηριχθούν μόλις φτάσουν στην Έλενα, την πρωτεύουσα.

1 κιλό κοτόπουλο κοστίζει γενικά $ 5,7 και $ 6,5

1 λίτρο γάλακτος συνήθως κοστίζει μεταξύ 0,6 και 0,7 $

Μια δωδεκάδα αυγών κοστίζει περίπου $ 2,2

Ένα ψωμί: μεταξύ 1,5-1,8 $

Ένα μπουκάλι 2 λίτρων της Coca Cola: μεταξύ 1,5-1,8 $

I λίτρο μπύρας αγόρασε από το σούπερ μάρκετ: μεταξύ 2,9-3,7 $

1/2 κιλό ντομάτας: μεταξύ 1,6-1,9 $

1 κιλό μήλων: μεταξύ 3-3,5 $

1 κιλό πατάτας: μεταξύ 1,1-1,3 $

Μηνιαίες υπηρεσίες κοινής ωφέλειας (ηλεκτρική ενέργεια): $ 50

Μόλις επιλυθεί το δίλημμα σχετικά με το κόστος ζωής, αξίζει να σας υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες ότι η Νεμπράσκα ήταν και εξακολουθεί να είναι μια από τις χώρες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με πολύ υψηλό επίπεδο ευημερίας. Ένας ακόμα λόγος για να μας δώσετε μια μικρή σκέψη, δεν νομίζετε; Και τώρα, dulcis in fundo, ο τομέας που είναι πιο αγαπητός σε μας, μας: το πραγματικό κτηματομεσιτικό!

Πού να αγοράσετε ένα ακίνητο στη Νεμπράσκα;

Πριν απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση, θέλουμε να επισημάνουμε πως τα τελευταία πέντε χρόνια οι μέσες τιμές των ακινήτων προς πώληση στη Νεμπράσκα αυξήθηκαν γενικά κατά 30% για τα σπίτια υψηλών, μεσαίων και χαμηλών τιμών. Ωστόσο, η αύξηση αυτή δεν φαίνεται να αποθάρρυνε τους πιθανούς επενδυτές, δεδομένης της εξαιρετικής ποιότητας ζωής που έχουμε αναφέρει προηγουμένως. Ο τομέας συνεχώς αυξάνεται. Τον περασμένο χρόνο, υπάρχουν 900 νέες οικοδομικές άδειες, χάρη στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση. Οι τιμές ξεκινούν από το ελάχιστο των 100.000 ευρώ στην περιοχή της πρωτεύουσας, για να φτάσουν τα υψηλότερα όρια για πολυτελείς και εξοπλισμένες βίλες από κάθε άνεση.

Είστε ακόμα εκεί; Τρέξτε τώρα για να προετοιμαστείτε για την ανακάλυψη της Νεμπράσκα!

Related Insights

  •  
    Μεταβαίνοντας στη Νεμπράσκα. Αποδημία και ζουν στη Νεμπράσκα.

        Με τις 93 κομητείες, το έθνος που αποφασίσαμε να εστιάσουμε την προσοχή μας σήμερα είναι ... Νεμπράσκα! Ναι, είμαστε ακόμα στην Αμερική, ακριβώς στο κεντρικό τμήμα της χώρας. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το διάσημο σύνθημα «Νεμπράσκα: όπου αρχίζει η Δύση» δημιουργήθηκε ακριβώς σε σχ ...

Σχετικές ακινήτων

Cod. 15443

Πώληση Χωράφι, Νεμπράσκα, Sioux County, Sioux County, Sioux County

826,446.28EUR
Πώληση
Χωράφι

6150120 m²
Spring Creek Ranch - Sioux County, Νεμπράσκα: Το εαρινό Grass Creek Ranch είναι μια συνεχόμενη 1520 ± deeded ράντσο που αποτελείται από βαριά sodded λ...
UNAVAILABLE
Cod. 3592

Πώληση Μονοκατοικία, Νεμπράσκα, Lincoln, Lincoln, Lincoln

189,596.50EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

1200 m²
2 Br, 1-1/2 BA καθαρίσετε το σπίτι σε μια μεγάλη γειτονιά
UNAVAILABLE
Cod. 3591

Πώληση Μονοκατοικία, Νεμπράσκα, Omaha, Omaha, Omaha

5,639,280.51EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

450 m²
Έθιμο σχεδιαστεί Home,
UNAVAILABLE
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB