Μετακομίζοντας στη Νεβάδα. Αποδημία και ζουν στη Νεβάδα.

 

 

Το Λας Βέγκας: η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τη Νέα Υόρκη, είναι αναμφισβήτητα μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου. Διάσημος για τους δήμους της μπορεί να είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση. Γιατί; Για να αλλάξετε τη ζωή σας ριζικά! Αγοράζοντας ένα ακίνητο στη Νεβάδα, στην πραγματικότητα, εκτός από μια εξαιρετική επένδυση, θα σας επιτρέψει να γυρίσετε τη σελίδα και ίσως να βρείτε το σωστό μέγεθος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πώς να μάθετε περισσότερα; Είναι απλό. Πρέπει να συνεχίσουμε να διαβάζουμε αυτό το μίνι υπογεγραμμένο οδηγό Realigro και να γράψουμε τις επόμενες συμβουλές που πρόκειται να σας δώσουμε. Κάνε λοιπόν άνετα: μπορούμε να ξεκινήσουμε!

                    

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά στοιχεία: ποια είναι τα απαραίτητα έγγραφα για να αποκτήσετε πρόσβαση στη Νεβάδα;

Όντας κράτος που ανήκει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η νομοθεσία όσον αφορά την τεκμηρίωση είναι η ίδια. Στην πραγματικότητα, θα είναι επαρκές ένα διαβατήριο για τους μη αμερικανούς πολίτες, με ημερομηνία λήξης μετά την προγραμματισμένη ημερομηνία επιστροφής στην Ιταλία. Υπάρχει ένα πρόγραμμα εφαρμογής θεωρήσεων, το οποίο επιτρέπει στους πολίτες να εισέλθουν στις ΗΠΑ και να παραμείνουν εκεί για περισσότερο από 90 ημέρες.

Μόλις ξεπεραστεί το γραφειοκρατικό - διοικητικό εμπόδιο, είναι σκόπιμο να εξετάσουμε την οικονομική και χρηματοπιστωτική κατάσταση στη Νεβάδα. Για να γίνει αυτό, αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε μια μικρή λίστα τυπικών προϊόντων του εμπορεύματος με τις σχετικές τιμές. Θα ζήσει στη Νεβάδα; Εύρεση απασχόλησης; Εγγραφείτε παιδιά στο σχολείο; Ακολουθούν οι απαντήσεις.

Ας ξεκινήσουμε με το καλάθι αγορών:

1 κιλό κοτόπουλο γενικά κοστίζει 8,1 $ και 9,2 $

1 λίτρο γάλακτος κοστίζει συνήθως μεταξύ $ 0,8 και $ 1

Μια δωδεκάδα αυγών κοστίζει περίπου 2,4 δολάρια

Ένα ψωμί: μεταξύ 2,3-2,8 $

1 κιλό μήλα: μεταξύ 2,6-3 $

1 κιλό πατάτας: μεταξύ 1,3-1,6 $

Για υποθετικές ημερήσιες δαπάνες:

Συνδρομή στο γυμναστήριο ξεκινώντας από $ 25.

Ένα λίτρο βενζίνης κοστίζει μεταξύ 0,64 και 0,69 $.

Εκπαίδευση:

Νηπιαγωγείο (ή νηπιαγωγείο), πλήρους απασχόλησης, ιδιωτική, μηνιαία για 1 παιδί $ 1,129.23

Διεθνές Δημοτικό Σχολείο, Ετήσιο για 1 Παιδί 21.776,79 $

Ας δούμε αντί να μπαίνουμε στον τομέα που περιμένατε όλοι: το δικό μας, το ακινητοποιούμε! Πόσο κοστίζει η αγορά ενός ακινήτου; Και υπογράψτε μια μίσθωση;

Και πάλι, πρέπει να σημειωθεί ότι γίνεται αναφορά στην πρωτεύουσα της Νεβάδα, Carson City, μια από τις πιο αγαπημένες πόλεις στον κόσμο. Όμως, δεδομένου ότι σχεδόν όλες οι μητροπόλεις αυτού του κράτους είναι διάσημες και εξαιρετικά πλούσιες, ο δείκτης τιμών φαίνεται να είναι αρκετά ομοιογενής.

Για την αγορά ακινήτου στο κέντρο της πόλης, η βασική τιμή ξεκινά από 7.486,65 δολάρια, ενώ ένα ενοίκιο είναι περίπου $ 1.689,72 ανά τετραγωνικό μέτρο.

Τι να πω, τώρα ξέρετε τα πάντα για αυτή τη γη. Απλά πρέπει να σας ευχηθούμε ένα καλό ταξίδι!

Related Insights

  •  
    Μετακομίζοντας στη Νεβάδα. Αποδημία και ζουν στη Νεβάδα.

        Το Λας Βέγκας: η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τη Νέα Υόρκη, είναι αναμφισβήτητα μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου. Διάσημος για τους δήμους της μπορεί να είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση. Γιατί; Για να αλλάξετε τη ζωή σας ριζικά! Αγοράζοντας ένα ακίνητο στ ...

Σχετικές ακινήτων

Cod. 3493

Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Νεβάδα, Carson City, Carson City, Carson City

3,565,877.30EUR
Πώληση
Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια

214 m²
Πωλείται στο Carson City
Cod. 5656

Ενοικίαση Δυάρι, Νεβάδα, Las Vegas, Las Vegas, Las vegas

3,291.58EUR
Ενοικίαση
Δυάρι

35 m²
Duplex διαμέρισμα προς ενοικίαση
UNAVAILABLE
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB