Μετακίνηση στη Νέα Ζηλανδία. Αποδημία και ζουν στη Νέα Ζηλανδία

 

Ένα από τα εδάφη που ανέκαθεν δημιούργησε μια αδιαμφισβήτητη γοητεία ιδιαίτερα στον δυτικό κόσμο, τη Νέα Ζηλανδία, φαίνεται να έχει γίνει ένα ονειρικό μέρος τα τελευταία χρόνια, ειδικά για τη νέα γενιά.

Στην πραγματικότητα, πολλοί είναι οι νέοι που, σε αναζήτηση περιουσίας, αποφασίζουν να αλλάξουν ριζικά τη ζωή τους, να μετακομίσουν και να αγοράσουν ένα ακίνητο στη Νέα Ζηλανδία. Τα κίνητρα είναι από τα πιο ποικίλα, αλλά ο μόνος κοινός παρονομαστής δίνεται από τις πολλαπλές ευκαιρίες που προσφέρονται από αυτό το νησί.

Ευκαιρίες που καταφέρνουν να ενσωματώσουν όλες τις ηλικιακές ομάδες, ακόμη και τους συνταξιούχους που θέλουν να περάσουν τα χρόνια της γήρας σε απόλυτη ηρεμία. Είστε περίεργος να μάθετε περισσότερα για αυτό; Και τότε, αν δεν μπορείτε να περιμένετε να δοκιμάσετε το χέρι σας σε αυτή τη νέα περιπέτεια, απλά πρέπει να κάνετε τον εαυτό σας άνετο και να αναλύσετε μαζί μας όλα τα κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν τη Νέα Ζηλανδία μοναδική!

Ας ξεκινήσουμε!

                   

Μεταξύ των πρώτων στοιχείων που πρέπει να ληφθούν υπόψη, κάθε φορά που πρέπει να δώσουμε μια ενημερωτική εικόνα ενός έθνους, προσδιορίζουμε τα έγγραφα που είναι απαραίτητα για την πρόσβαση σε αυτό. Όσο για τη Νέα Ζηλανδία, είναι υποχρεωτική η υποβολή αίτησης θεώρησης αν σκοπεύετε να αλλάξετε τη ζωή σας. Και εδώ ένας κόσμος ανοίγει, αφού οι επιλογές είναι από τις πιο ποικίλες.

Το πρώτο είναι η τουριστική βίζα (visa visitor), δωρεάν και εύκολο να αποκτηθεί. Απλά εμφανίστε ένα έγκυρο διαβατήριο και ένα εισιτήριο επιστροφής στη χώρα προέλευσης που έχετε ήδη κάνει κράτηση.

Η ισχύς είναι τρεις μήνες.

Εάν είστε φοιτητής, υπάρχει λύση και για σας! Αντίθετα, υπάρχουν περίπου 17 τύποι.

Για τους μελλοντικούς εργαζόμενους, πάντοτε με περιορισμένη διάρκεια, υπάρχουν περαιτέρω λύσεις.

Αφού περάσετε το βράχο που σχετίζεται με την τεκμηρίωση που απαιτείται για να εισαχθεί τακτικά σε αυτή τη χώρα, είναι σκόπιμο να ανοίξετε ένα τρεχούμενο λογαριασμό, το οποίο θα εγγυηθεί ότι θα βρείτε επίσης μια δουλειά. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχετε:

Μια διεύθυνση της Νέας Ζηλανδίας (μπορεί επίσης να είναι η διεύθυνση του ξενοδοχείου όπου μένετε).

διαβατήριο?

Κωδικός φόρου?

Αντίγραφο της θεώρησης

Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο είναι η ασφάλιση υγείας, προσιτή και με εξαιρετικά υψηλό επίπεδο.

Ποιοι είναι οι τομείς εργασίας όπου μπορείτε να βρείτε εύκολα μια δουλειά σε αυτή τη γη; Πρώτα απ 'όλα είναι η γεωργική, όπου οι περισσότεροι νεοφερμένοι που θέλουν να δουν την παραμονή τους για 3 συναπτά μήνες συγκλίνουν. σε αδιάλειπτη ζύμωση, αλλά το καλύτερο από όλα, όσον αφορά τις ευκαιρίες είναι αυτό της υψηλής τεχνολογίας και της ψηφιακής.

Αλλά ας φτάσουμε στο σημαντικό σημείο: πώς να αγοράσετε ένα ακίνητο στη Νέα Ζηλανδία;

Ωστόσο, είναι απαραίτητο να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να τονίσουμε πόσο βολικό είναι αυτό το έδαφος όσον αφορά την οικονομία και κυρίως για τα υψηλά επίπεδα απόδοσης των υπηρεσιών. Το ισχύον νόμισμα είναι το δολάριο Νέας Ζηλανδίας, το οποίο αντιστοιχεί σε 0,58 ευρώ.

Όσον αφορά τις πόλεις όπου προτείνουμε να αγοράσετε ένα ακίνητο, αναφέρουμε το Auckland με 1,4 εκατομμύρια κατοίκους και το Wellington στο νότο της χώρας, και οι δύο από τις οποίες είναι δημοφιλείς για ευκαιρίες απασχόλησης. Οι τιμές κυμαίνονται από € 200.000 έως σημαντικά υψηλότερα επίπεδα.

Τι περιμένεις, τρέχει για να φτιάξεις το εισιτήριό σου! Η Νέα Ζηλανδία σας περιμένει!

Related Insights

  •  
    Μετακίνηση στη Νέα Ζηλανδία. Αποδημία και ζουν στη Νέα Ζηλανδία

      Ένα από τα εδάφη που ανέκαθεν δημιούργησε μια αδιαμφισβήτητη γοητεία ιδιαίτερα στον δυτικό κόσμο, τη Νέα Ζηλανδία, φαίνεται να έχει γίνει ένα ονειρικό μέρος τα τελευταία χρόνια, ειδικά για τη νέα γενιά. Στην πραγματικότητα, πολλοί είναι οι νέοι που, σε αναζήτηση περιουσίας, αποφασίζουν να αλ ...

Σχετικές ακινήτων

Περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ υπό real.baumanagement@bluewin.ch
Cod. 18895

Πώληση Αγροικία, Νέα Ζηλανδία, Coromandel, Whitianga, 49, Kaimarama Rd, Whitianga

787,368.17EUR
Πώληση
Αγροικία

460 m²
Κατάλογος των κινητών, κατόπιν αιτήματος, να αναφέρω πάρα πολλά, αλλά περιλαμβάνουν Υψηλή Ζώνη van, τρακτέρ, πισίνα spa, κλπ. Για την απόλυτη τρόπο ζ...
UNAVAILABLE
Cod. 17102

Πώληση Αγροικία, Νέα Ζηλανδία, Coromandel, Whangamata, 218 Rangi Avenue

894,047.76EUR
Πώληση
Αγροικία

809 m²
ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ & ΑΠΟΨΕΙΣ + ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΗΣΙ 218 Rangi Λεωφόρο 4 Υπνοδωμάτια Σπίτι μέγεθος 515 μ2 Τρίκλινο Γκαράζ Ref 5998 $ 1.475.000 NZD ...
UNAVAILABLE
Cod. 14825

Πώληση Αγροικία, Νέα Ζηλανδία, Coromandel, Whitianga, 49, Kaimarama Rd

942,665.53EUR
Πώληση
Αγροικία

460 m²
Εκπληκτική 2 ορόφων ανακαινισμένη βίλα με Kauri τυλίξτε γύρω βεράντες, που ιδρύθηκε στην όμορφη λόγους. 7 λεπτά από το δημοφιλές τουριστικό θέρετρο το...
UNAVAILABLE
Cod. 6748

Πώληση Άλλο (Συγκρότημα), Νέα Ζηλανδία, Wellington, Karori, 31 HAZELWOOD AVENUE

281,852.35EUR
Πώληση
Άλλο (Συγκρότημα)

126 m²
Πού μπορείτε να βρείτε μια Σπίτι & Land πακέτο με λιγότερη συντήρηση και δεν πρασιές να κάνουμε; ... Αυτό είναι πραγματικά προσιτές τιμές; ... Αυτ...
UNAVAILABLE
Cod. 5948

Πώληση Μονοκατοικία, Νέα Ζηλανδία, Dunedin, Caversham, 1 Ballance Street

338,150.56EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

520 m²
Με το κόστος κατασκευής προβλέπεται να αυξηθεί κατά τους επόμενους μήνες πρόκειται για μια όλο και πιο σπάνια ευκαιρία για την αγορά ενός ποιότητα κατ...
UNAVAILABLE
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB