Μετακομίζοντας στο Οχάιο. Απολυταίστε και ζήστε στο Οχάιο

 

Μεταξύ των πιο όμορφων και ζωντανών χωρών με αστέρια και ρίγες, αναμφίβολα εντοπίζουμε μια πραγματικά μοναδική πραγματικότητα του είδους της. Με τον Κολόμπους ως πρωτεύουσα και μια ενδιαφέρουσα ιστορία από διαφορετικές απόψεις, η γη που καλύπτεται από τον μίνι μας οδηγό είναι το Οχάιο. Το μόνο αμερικανικό κράτος που δεν έχει ορθογώνια, αλλά διχαλωτή, εθνική σημαία θα βρίσκεται σήμερα κάτω από το στόχο της Realigro!

Μέχρι τώρα μάθατε να μας γνωρίζετε, θέλουμε πάντα να σας δώσουμε την ευκαιρία να γυρίσετε ριζικά και με πλεονεκτικό τρόπο, να αλλάξετε τη ζωή σας πάντα στο μέγιστο! Και σήμερα, μόνο για εσάς που είστε οι πιο πιστοί αναγνώστες μας, θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να το κάνετε με στυλ.

Η αγορά ενός ακινήτου στο Οχάιο θα είναι επιτακτική ανάγκη που θα σας εγγυηθεί μια πραγματικά εξαιρετική επένδυση. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε μια σαφή εικόνα της κατάστασης. Με το μίνι μας οδηγό θα σας επιτρέψουμε να κάνετε τελικά αυτό το βήμα με απόλυτη ηρεμία. Και έπειτα, αν είστε έτοιμοι και πάνω από όλα οπλισμένοι με ένα στυλό και χαρτί για να γράψετε όλες τις νίκες συμβουλές, μπορούμε να ξεκινήσουμε!

                  

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι, όπως και όλα τα αμερικανικά έθνη, το Οχάιο χρειάζεται επίσης ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά την τεκμηρίωση εισόδου. Αν ο στόχος σας είναι να ταξιδέψετε στις Ηνωμένες Πολιτείες για επαγγελματικό ταξίδι ή για τουρισμό, μπορείτε να επωφεληθείτε από το Πρόγραμμα Απαλλαγής από την Visa.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόγραμμα που χρειάζεστε:

· Ταξιδέψτε αποκλειστικά για επιχειρήσεις ή / και τουρισμό

· Μείνετε στις Ηνωμένες Πολιτείες όχι περισσότερο από 90 ημέρες

· Να έχετε εισιτήριο επιστροφής.

Μόλις διαπιστώσουμε τις βασικές προϋποθέσεις για την πρόσβαση στο Οχάιο, μπαίνουμε στην καρδιά του οδηγού μας και προσπαθούμε να κατανοήσουμε το κόστος ζωής στη χώρα αυτή, λαμβάνοντας ως βάση την πρωτεύουσα τον Κολόμβο.

Αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε έναν μίνι κατάλογο με τα τυπικά προϊόντα του καλαθιού αγαθών και, γενικά, τα τυποποιημένα έξοδα που πρέπει να φέρει κανείς όταν μπαίνουμε στο Οχάιο.

Γεύμα, Οικονομικό εστιατόριο 9,00 δολάρια

Γεύμα για 2 άτομα, Μέση Εστιατόριο, Τρίκλινο $ 42.50

Μενού από McDonalds (ή ισοδύναμο μενού) $ 7.25

Εθνική μπύρα (0,5 λίτρο στη βρύση) 3,50 δολάρια

Basic (Ηλεκτρισμός, Θέρμανση, Κλιματισμός, Νερό, Σκουπίδια) για ένα διαμέρισμα 85τμ $ 149.73

Αθλητικό Κέντρο, Μηνιαίο Τέλος για 1 ενήλικα $ 44.00

Μπορούμε να πούμε ότι η πόλη προσφέρεται ωστόσο σε ένα αρκετά προσιτό βιοτικό επίπεδο. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι υπηρεσίες, όπως και στις περισσότερες ΗΠΑ, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές και καλά κατανεμημένες σε όλη την εθνική επικράτεια.

Και τι γίνεται με την αγορά ενός ακινήτου;

Η υπογραφή μιας μίσθωσης, για μια ιδιοκτησία στο κέντρο της πόλης, δημιουργεί ένα κόστος τουλάχιστον $ 900 το μήνα. Ενώ, για να αγοράσετε ένα ακίνητο στην ίδια περιοχή, οι τιμές ανά τετραγωνικό μέτρο είναι περίπου $ 1.000.

Τι μπορώ να πω, ελπίζουμε ο μίνι μας οδηγός ήταν χρήσιμος και ... έχετε ένα ωραίο ταξίδι στο Οχάιο!

Related Insights

  •  
    Μετακομίζοντας στο Οχάιο. Απολυταίστε και ζήστε στο Οχάιο

      Μεταξύ των πιο όμορφων και ζωντανών χωρών με αστέρια και ρίγες, αναμφίβολα εντοπίζουμε μια πραγματικά μοναδική πραγματικότητα του είδους της. Με τον Κολόμπους ως πρωτεύουσα και μια ενδιαφέρουσα ιστορία από διαφορετικές απόψεις, η γη που καλύπτεται από τον μίνι μας οδηγό είναι το Οχάιο. Το μόνο ...

Σχετικές ακινήτων

Cod. 28168

Πώληση Άλλο (Εμπορικό), Οχάιο, Summit County, Akron, Rolling Acres

47,227,732.12EUR
Πώληση
Άλλο (Εμπορικό)

0.19 m²
Ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα διατίθεται σε ολόκληρο Ηνωμένες Πολιτείες. EB-5 Visa Δυναμικό, 140 καταστήματα λιανικής πώλησης, 2.000 ft πρόσοψ...
Cod. 10702

Πώληση Βίλα, Οχάιο, Cincinnati, Lockland, 710 Maple Ct

37,687.73EUR
Πώληση
Βίλα

1300 m²
$ 51K Ίδια Κεφάλαια. SUPER CHEAP Σινσινάτι
UNAVAILABLE
Cod. 3487

Πώληση Βίλα, Οχάιο, Cleveland, Cleveland, Cleveland

5,195,050.53EUR
Πώληση
Βίλα

378 m²
Για salehouse.
UNAVAILABLE
Cod. 3485

Πώληση Βίλα, Οχάιο, Columbus, Miami-Ohio, Columbus

1,511,287.43EUR
Πώληση
Βίλα

303 m²
Προς πώληση
UNAVAILABLE
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB