ΠΩΛΗΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΠΩΛΗΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΤΟ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

 

Θέλετε να πουλήσετε ένα σπίτι στο εξωτερικό; Έχετε ένα ακίνητο και δεν έχετε βρει ακόμη τον σωστό αγοραστή στην εγχώρια αγορά;

 

Η Realigro Real Estate είναι μία δικτυακή πύλη που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε τη Realigro προκειμένου να πουλήσετε ένα σπίτι στο εξωτερικό.

 

Κάθε καταχώρηση που δημοσιεύεται σε θέση ‘Top’ δέχεται έως και πλέον των 1200 επισκέψεων τον μήνα από 190 διαφορετικές χώρες απ’ όλο τον κόσμο.

 

ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ.

 

Υψηλά νούμερα για τη διεθνή μηχανή αναζήτησης ακινήτων Realigro, ικανής να προσφέρει μεγάλη προβολή στο ακίνητό σας δεδομένου ότι πάνω από 150 εκατομμύρια πιθανοί ξένοι αγοραστές ανά μήνα επισκέπτονται την ιστοσελίδα, δηλαδή τουλάχιστον 20 φορές περισσότεροι σε σύγκριση με ένα διαδικτυακό μεσιτικό portal εθνικής εμβέλειας.  

 

Η Realigro αποτελεί σημείο αναφοράς για τα κτηματομεσιτικά γραφεία και τους ιδιώτες που επιθυμούν να πουλήσουν ένα σπίτι στο εξωτερικό, αλλά και για τους πολλούς αλλοδαπούς αγοραστές που επιθυμούν να αγοράσουν στη χώρα τους.

 

Έχει υψηλή κατάταξη στο διαδίκτυο και στις μηχανές αναζήτησης χάρη στη χρήση των λέξεων-κλειδιών που είναι οι ευρύτερα χρησιμοποιούμενες στις αντίστοιχες γλώσσες των αγοραστών.  

 

Επομένως, είναι η μόνη πολύγλωσση πλατφόρμα που δημοσιεύει κάθε καταχώρηση κατ’ αποκλειστικότητα και δεν εμφανίζει την καταχώρησή σας σε 100 ή πλέον παρόμοιες ιστοσελίδες, που θα είχε ως συνέπεια τις επικαλύψεις των καταχωρήσεων και την επακόλουθη χαμηλή αξιολόγηση από τις μηχανές αναζήτησης.

 

Το διεθνές διαδικτυακό μεσιτικό portal Realigro συνιστά το καλύτερο μέσο για όσους θέλουν να πουλήσουν κάποιο σπίτι στο εξωτερικό, διότι είναι διαθέσιμο σε 24 γλώσσες, διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία του χρήστη και βοηθά στην αύξηση του αριθμού των αιτήσεων.

 

Η επιλογή της Realigro για την πώληση ενός σπιτιού στο εξωτερικό, σάς επιτρέπει να προβείτε στην αγοραπωλησία χωρίς προμήθεια επί των πωλήσεων, και οι αγοραστές θα επικοινωνήσουν μαζί σας άμεσα, χωρίς φίλτρα, μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 

Μην χάνετε χρόνο! Αγοράστε την επιλογή ‘TOP’ για την καταχώρησή σας  απευθείας σε αυτή τη σελίδα:

 

Αγοράστε την επιλογή Top

 

Εάν, ωστόσο, δραστηριοποιείστε επαγγελματικά στον τομέα της αγοράς ακινήτων, σάς συνιστούμε τις υπηρεσίες Pro:

 

Υπηρεσίες της Realigro για επαγγελματίες στον τομέα των ακινήτων

Related Insights

  •  
    ΠΩΛΗΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

    ΠΩΛΗΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΤΟ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ   Θέλετε να πουλήσετε ένα σπίτι στο εξωτερικό; Έχετε ένα ακίνητο και δεν έχετε βρει ακόμη τον σωστό αγοραστή στην εγχώρια αγορά;   Η Realigro Real Estate είναι μία δικτυακή πύλη που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξε ...

Σχετικές ακινήτων

Cod. 37889

Πώληση Μονοκατοικία, Κόστα Ρίκα, Guanacaste, Colorado, Colorado de Abangares

57,726.47EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

430 m²
3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα, σαλόνι και βεράντα.
Cod. 37887

Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), Κόστα Ρίκα, Guanacaste, Playa Tamarindo, Altos de Pinilla

62,166.96EUR
Πώληση
Άλλο (Αγροτεμάχια)

1900 m²
Ακίνητα κοντά στο Hacienda Pinalla, ένα από τα αποκλειστικά μέρη για διακοπές. 5 λεπτά από ένα από τα πιο πανέμορφες παραλίες στην Κόστα Ρίκα, Playa ...
Cod. 37844

Πώληση Ξενοδοχείο, Κόστα Ρίκα, Puntarenas, Uvita, 100 Mt Este Bcr

443,161.63EUR
Πώληση
Ξενοδοχείο

2118 m²
Εξαιρετική ευκαιρία κέρδους, εξαιρετική για ζευγάρια ή οικογένειες. Μετακομίζουμε στο εξωτερικό για οικογενειακούς λόγους και πρέπει να το πουλήσουμε.
Βίλα στην Heredia στην La Ladera Condominium, μεζονέτα με μονοκατοικία, με 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και τουαλέτα. Ιδανικά τοποθετημένο κοντά στο κέντρο...
1 / 47
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB