ΠΩΛΗΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΠΩΛΗΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΤΟ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

 

Θέλετε να πουλήσετε ένα σπίτι στο εξωτερικό; Έχετε ένα ακίνητο και δεν έχετε βρει ακόμη τον σωστό αγοραστή στην εγχώρια αγορά;

 

Η Realigro Real Estate είναι μία δικτυακή πύλη που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε τη Realigro προκειμένου να πουλήσετε ένα σπίτι στο εξωτερικό.

 

Κάθε καταχώρηση που δημοσιεύεται σε θέση ‘Top’ δέχεται έως και πλέον των 1200 επισκέψεων τον μήνα από 190 διαφορετικές χώρες απ’ όλο τον κόσμο.

 

ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ.

 

Υψηλά νούμερα για τη διεθνή μηχανή αναζήτησης ακινήτων Realigro, ικανής να προσφέρει μεγάλη προβολή στο ακίνητό σας δεδομένου ότι πάνω από 150 εκατομμύρια πιθανοί ξένοι αγοραστές ανά μήνα επισκέπτονται την ιστοσελίδα, δηλαδή τουλάχιστον 20 φορές περισσότεροι σε σύγκριση με ένα διαδικτυακό μεσιτικό portal εθνικής εμβέλειας.  

 

Η Realigro αποτελεί σημείο αναφοράς για τα κτηματομεσιτικά γραφεία και τους ιδιώτες που επιθυμούν να πουλήσουν ένα σπίτι στο εξωτερικό, αλλά και για τους πολλούς αλλοδαπούς αγοραστές που επιθυμούν να αγοράσουν στη χώρα τους.

 

Έχει υψηλή κατάταξη στο διαδίκτυο και στις μηχανές αναζήτησης χάρη στη χρήση των λέξεων-κλειδιών που είναι οι ευρύτερα χρησιμοποιούμενες στις αντίστοιχες γλώσσες των αγοραστών.  

 

Επομένως, είναι η μόνη πολύγλωσση πλατφόρμα που δημοσιεύει κάθε καταχώρηση κατ’ αποκλειστικότητα και δεν εμφανίζει την καταχώρησή σας σε 100 ή πλέον παρόμοιες ιστοσελίδες, που θα είχε ως συνέπεια τις επικαλύψεις των καταχωρήσεων και την επακόλουθη χαμηλή αξιολόγηση από τις μηχανές αναζήτησης.

 

Το διεθνές διαδικτυακό μεσιτικό portal Realigro συνιστά το καλύτερο μέσο για όσους θέλουν να πουλήσουν κάποιο σπίτι στο εξωτερικό, διότι είναι διαθέσιμο σε 24 γλώσσες, διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία του χρήστη και βοηθά στην αύξηση του αριθμού των αιτήσεων.

 

Η επιλογή της Realigro για την πώληση ενός σπιτιού στο εξωτερικό, σάς επιτρέπει να προβείτε στην αγοραπωλησία χωρίς προμήθεια επί των πωλήσεων, και οι αγοραστές θα επικοινωνήσουν μαζί σας άμεσα, χωρίς φίλτρα, μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 

Μην χάνετε χρόνο! Αγοράστε την επιλογή ‘TOP’ για την καταχώρησή σας  απευθείας σε αυτή τη σελίδα:

 

Αγοράστε την επιλογή Top

 

Εάν, ωστόσο, δραστηριοποιείστε επαγγελματικά στον τομέα της αγοράς ακινήτων, σάς συνιστούμε τις υπηρεσίες Pro:

 

Υπηρεσίες της Realigro για επαγγελματίες στον τομέα των ακινήτων

Σχετικές ακινήτων

Cod. 37286

Πώληση Ξενοδοχείο, Κόστα Ρίκα, Guanacaste, Playa Potrero, Playa Potrero

Reserved negotiation
Πώληση
Ξενοδοχείο

5000 m²
Ο ιδιοκτήτης πωλεί, χωρίς μεσάζοντες, ένα μικρό ξενοδοχείο / κατοικία σε διάσημη θαλάσσια περιοχή. Καλά ξεκίνησε και καλή είσοδος. Τέλεια για να διαχε...
Cod. 36655

Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Κόστα Ρίκα, Puntarenas, Monteverde, Alto Cebadilla

321,699.28EUR
Πώληση
Διαμέρισμα με 4 δώματια

20000 m²
Πρόκειται για ένα όμορφο ορεινό σπίτι με υπέροχη θέα στον ωκεανό. Εάν κινείστε ή συνταξιοδοτείτε και ψάχνετε για ειρήνη και ηρεμία, αυτό είναι ένα ιδα...
Cod. 36553

Πώληση Οικόπεδο, Κόστα Ρίκα, San Jose, Escazu, jaboncillos

749,162.70EUR
Πώληση
Οικόπεδο

8560 m²
Όμορφη παρτίδα με το καλύτερο κλίμα στον κόσμο. στην καλύτερη περιοχή του Σαν Χοσέ, κοντά σε κλινικές, εστιατόρια και εμπορικά κέντρα και την καλύτερη...
Cod. 36422

Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), Κόστα Ρίκα, Heredia, San Rafael, Concepcion San Rafael of Heredia

1,709,853.69EUR
Πώληση
Άλλο (Αγροτεμάχια)

24240 m²
Με μια υπέροχη θέα στην Valle Central (Σαν Χοσέ), μια θερμοκρασία από 64 F έως 81 F, μεσαίες και ομοιόμορφες κατακρημνίσεις γύρω από το χρόνο και μια ...
1 / 46
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB