Κοιλάδα των Ναών, Συρακούσες και Ραγκούζα: Σικελία Bedda

Κοιλάδα των Ναών, Συρακούσες και Ραγκούζα: Σικελία Bedda
 
Σικελία: ηλιοβασίλεμα, κρυστάλλινη θάλασσα, χρυσαφένιες παραλίες, εσπεριδοειδή, αραντίνες και κανόλι, μια φιλόξενη γη και τόπος συνάντησης των αρχαίων λαών. Βυθισμένο στη Μεσόγειο, φέρνει μαζί του αιώνες διαφορετικών πολιτισμών, που έχουν αφήσει το σημάδι τους μέσα από την τέχνη. Το νησί είναι σήμερα μια από τις πιο συναρπαστικές περιοχές της Ιταλικής χερσονήσου. Το λίκνο του συγγραφέα Pirandello, διαφοροποιείται από την Ανατολή προς τη Δύση με τις ιδιαίτερες και μοναδικές θέσεις του.
 
Ο Ακράγκα για τους Έλληνες, το Αγκριτζέντο σήμερα, είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες πόλεις της ιστορίας. Ιδρύθηκε με ροδο-κρητικά πρωτότυπα το 580 π.Χ. Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για την υπέροχη κοιλάδα των ναών. Συμπεριλαμβανόμενος στον κατάλογο των τόπων παγκόσμιας κληρονομιάς (UNESCO), είναι ένας αρχαιολογικός χώρος που σας αφήνει χωρίς ανάσα. Επεκταθεί σε 1300 εκτάρια, είναι ο μεγαλύτερος αρχαιολογικός χώρος στον κόσμο. Η κοιλάδα χαρακτηρίζεται από τα ερείπια δώδεκα δωρικών ναών, οχυρώσεων, μια τεράστια νεκρόπολη και πολλά άλλα σημεία όπου είναι δυνατόν να αναπνέουμε τον άνεμο του παρελθόντος.
Το βασικό στοιχείο είναι αναμφισβήτητα το ελληνικό θέατρο, το οποίο φιλοξένησε πέρυσι περίπου 583.465 τουρίστες.
 
 
Για να ζήσετε αυτήν την ψευδή εμπειρία, μπορείτε να βρείτε τα ακίνητα προς πώληση στο Agrigento εδώ.
 
 
Δεν μπορείτε να επισκεφθείτε τη Σικελία χωρίς να θαυμάσετε την πόλη των Συρακουσών. Χτισμένο από τους Κορινθίους, ονομαζόταν Cicero ως '' Η ωραιότερη και σπουδαία πόλη της Ελλάδας ''. Αφού έγινε η πρωτεύουσα της βυζαντινής αυτοκρατορίας και επέζησε από τον σεισμό του 1693, κηρύχθηκε επίσης μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Ήταν επίσης ένας σημαντικός τόπος σε πολιτικό-διεθνές επίπεδο το 2009, που φιλοξένησε τη G8 για το περιβάλλον.
 
Όμορφη από κάθε άποψη, τα Συρακούσες δείχνουν τα σημάδια της Ελληνιστικής εποχής με τη Ροκ Νεκρόπολη της Παντάλικας, το νησί Ortigia (στο οποίο υπάρχει το αμφιθέατρο που χρησιμοποιείται ακόμα), το Αρχαιολογικό Πάρκο της Νεάπολης και το Κάστρο Eurialo.
 
Εάν σας αρέσει η ελληνική τέχνη, αυτή είναι η τοποθεσία για να επισκεφθείτε για να επιλέξετε ακίνητα προς πώληση στις Συρακούσες.
 
Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο είναι η πόλη Ragusa.Inserita Val di Noto είναι ένα από τα σημαντικότερα μπαρόκ κέντρα που εξακολουθούν να υπάρχουν. Το ιστορικό κέντρο συμπεριλήφθηκε στη λίστα της UNESCO το 2002 χάρη στη χαρακτηριστική μπαρόκ Ragusa. Τι χαρακτηρίζει; Πρόκειται για μια ανακατασκευή απλών, εκλεπτυσμένων και εκλεκτικών έργων ταυτόχρονα. Το μεγαλύτερο μέρος της καλλιτεχνικής κληρονομιάς βρίσκεται στην αρχαία περιοχή της Ibla. Πλούσιο σε θρησκευτική αρχιτεκτονική (όπως ο καθεδρικός ναός του San Giorgio, ο ναός του San Giuseppe), φιλοξενεί επίσης πολλά πάρκα και φυσικά καταφύγια. Για να μην χάσετε ούτε καν ένα, μπορείτε να βρείτε ακίνητα προς πώληση στην Ragusa εδώ.
 
 
Μετά την επίσκεψη στη Σικελία, μπορεί κανείς να ορίσει μόνο '' Bedda '' (όμορφη).

Σχετικές ακινήτων

Στον υπέροχο κόλπο της ακτής Saracen, η Scirè Immobiliare προσφέρει προς πώληση ένα ευχάριστο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου σε άριστη κατάσταση και ήδη...
Cod. 35783

Πώληση Αγροικία, Ιταλία, Συρακούσες, Noto, san lorenzo

110,000.00EUR
Πώληση
Αγροικία

110 m²
Πουλάω μια γη 7,800 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στο Noto (SR) C.da San Lorenzo με ένα εξοχικό σπίτι που θα αποκατασταθεί εντελώς από περίπου 120...
Cod. 33638

Πώληση Βίλα, Ιταλία, Συρακούσες, Siracusa, v.le epipoli

500,000.00EUR
Πώληση
Βίλα

3000 m²
Βίλα με πισίνα προς πώληση Tremilia Belvedere Εκτύπωση Μια Συρακούσες στην Contrada Sinerchia κοντά στο κάστρο Eurialo, η προσφορά προς πώληση ημι...
Cod. 29078

Πώληση Μονοκατοικία, Ιταλία, Συρακούσες, augusta, Via Epicarmo n°14

150,000.00EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

134 m²
Η μονοκατοικία βρίσκεται στη Via Epicarmo 14.La κτίριο είναι σε δύο επίπεδα, ισόγειο και πρώτο όροφο. Είναι πλήρως ανακαινισμένο και είναι επίσης ημι-...
1 / 10
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB