Μεταβαίνοντας στη Νότια Ντακότα. Εκπατρίστε και ζήστε στη Νότια Ντακότα

Πολύ μακρύς, σχεδόν ατέλειωτοι δρόμοι, που περικλείονται από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα, βυθισμένοι στις τεράστιες λιβάδια ... σήμερα θα σας μεταφέρουμε σε ένα πολύ ξεχωριστό μέρος, που θα σας κάνει να ακούσετε! Συχνά αναρωτιόμαστε για το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε από το μηδέν. Λοιπόν, εμείς στο Realigro έχουμε αναλύσει για εσάς ένα έθνος στο οποίο η μετακόμιση μπορεί να είναι παιχνίδι παιδιών!

Η αγορά ενός ακινήτου στη Νότια Ντακότα θα είναι το κλειδί για το μέλλον σας!
Θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε αυτό το βήμα, σε μεγάλο ύφος και πάνω απ 'όλα σε απόλυτη ηρεμία. Έτσι, αν είστε έτοιμοι, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ξεκινήσουμε!

             

Ας ξεκινήσουμε με τον ορισμό της Νότιας Ντακότα από γεωγραφική άποψη.
Αυτή η γη είναι, πρωτίστως, ένα ομοσπονδιακό κράτος των ΗΠΑ, που βρίσκεται ακριβώς στις θαυμάσιες πεδιάδες του Midwest. Το όνομα προέρχεται από τη διάσημη αμερικανική φυλή, γνωστή και ως Sioux. Αν θέλαμε να δώσουμε ένα σύμβολο που θα αντιπροσωπεύει καλύτερα αυτή την κατάσταση, σίγουρα δεν θα είχαμε καμία αμφιβολία: Mount Rushmore. Ναι, η Νότια Ντακότα είναι το λίκνο του παγκοσμίου φήμης μνημείου. Αλλά αυτό δεν είναι όλα. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από ένα τοπίο πλούσιο σε φαράγγια και λόφους, όπως οι Black Hills (πλούσιοι σε ορυκτά όπως ο χρυσός, το ασήμι, ο χαλκός και ο μόλυβδος) και οι Badlands. Δεν μπορούμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε τη Μινεσότα, έναν από τους «ιστορικούς» ποταμούς της αμερικανικής ηπείρου.

Ως εκ τούτου, για τους λάτρεις της φύσης, η Νότια Ντακότα είναι το ιδανικό μέρος. Αλλά όχι μόνο! Ας μάθουμε τι μπορεί να προσφέρει αυτή η γη. Στο επίπεδο της εκπαίδευσης, η Νότια Ντακότα μπορεί να υπερηφανεύεται για την παρουσία διαφόρων πανεπιστημίων και γι 'αυτό κάθε χρόνο υπάρχουν πάρα πολλοί φοιτητές του προγράμματος Erasmus που αποφασίζουν να κάνουν μια «εμπειρία στο εξωτερικό χάρη στην αδελφοποίηση με ένα από αυτά τα κέντρα σπουδών.
Έτσι αν είστε φοιτητής πανεπιστημίου, μπορείτε επίσης να εξετάσετε αυτή την ευκαιρία για να καταλάβετε!

Όσον αφορά την οικονομική πτυχή, η Νότια Ντακότα βασίζεται κυρίως στη δραστηριότητα εισαγωγών-εξαγωγών των κυριότερων προϊόντων που προέρχονται από τον εξορυκτικό και γεωργικό τομέα. Θυμόμαστε επίσης ότι αυτό το κράτος είναι ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς βρώμης και σίκαλης.

Αλλά ποιο είναι το κόστος ζωής στη Νότια Ντακότα;
Ας ξεκινήσουμε από την υπόθεση ότι μιλάμε για ένα πολύ διαφορετικό κράτος, τόσο για εθνοτικές όσο και για σωματική διαμόρφωση. Μεταξύ των θαυμάσιων εθνικών πάρκων και των ιδιαίτερα βιομηχανικών πόλεων που ταιριάζουν τέλεια σε αυτό το πολύ άγριο περιβάλλον, υπάρχει πραγματικά η αμηχανία της επιλογής στην επιλογή μιας πραγματικότητας στην οποία θα ζήσουμε.

Για να διευκολύνουμε την επιλογή σας, αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε έναν μικρό μίνι κατάλογο σχετικά με τα τυπικά προϊόντα και υπηρεσίες, με τις αντίστοιχες τιμές, υπενθυμίζοντας ότι το εθνικό νόμισμα είναι το αμερικανικό δολάριο.

Γεύμα, Οικονομικό εστιατόριο 9,75 δολάρια
Γεύμα για 2 άτομα, Μέσος εστιατόριο, Τρίκλινο $ 25.00
Μενού McDonalds (ή ισοδύναμο μενού) $ 4.50
Καπουτσίνο (κανονικό) 4,00 δολάρια
Νερό (φιάλη 0.33L) $ 1.50
Βενζίνη (1 λίτρο) 0,74 $
Αθλητικό κέντρο, μηνιαία χρέωση για 1 ενήλικα $ 40.00
1 ζεύγος τζιν (Levis 501 ή παρόμοιο) $ 40.00

Και για τον τομέα των ακινήτων; Αναφερόμενος στην πρωτεύουσα, Pierre, ξεκινάμε από περίπου 600,00 δολάρια το μήνα για ενοικίαση ακινήτου, μέχρι το ποσό των 700,00 δολαρίων (για σπίτια στο κέντρο της πρωτεύουσας). Με περίπου 13.000 δολάρια, είναι δυνατή η αγορά αγροτικής γης για την οικοδόμηση και με ελάχιστο 80.000 ένα μικρό σπίτι στις γειτονικές πόλεις.

Τι να πω, ο μίνι μας οδηγός τελειώνει εδώ. Απλά πρέπει να σας ευχηθούμε ένα καλό ταξίδι!

Related Insights

  •  
    Μεταβαίνοντας στη Νότια Ντακότα. Εκπατρίστε και ζήστε στη Νότια Ντακότα

    Πολύ μακρύς, σχεδόν ατέλειωτοι δρόμοι, που περικλείονται από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα, βυθισμένοι στις τεράστιες λιβάδια ... σήμερα θα σας μεταφέρουμε σε ένα πολύ ξεχωριστό μέρος, που θα σας κάνει να ακούσετε! Συχνά αναρωτιόμαστε για το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε από το μηδέν. Λοιπόν, εμείς ...

Σχετικές ακινήτων

Cod. 17017

Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Νότια Ντακότα, Sioux Falls, Sioux Falls, Sioux Falls

Reserved negotiation
Πώληση
Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια

58 m²
εξαιρετική
UNAVAILABLE
Cod. 7125

Πώληση Χωράφι, Νότια Ντακότα, Pierre, Pierre, Pierre

14,487.12EUR
Πώληση
Χωράφι

25 m²
Γη προς πώληση! 100 ft x 200 ft. Νίκαια περιοχή. Δημόσια νερό, φυσικό αέριο και ηλεκτρική διαθέσιμα. Επίσης, πολλά δίπλα από την πόρτα είναι διαθέσιμο...
UNAVAILABLE
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB