Μετακίνηση στην Ταϊβάν. Εκπατρίστε και ζήστε στην Ταϊβάν

 

 

 

 

Η Δημοκρατία της Κίνας, επίσης γνωστή ως Ταϊβάν, αντιπροσωπεύει μια πραγματικότητα από μόνη της και παίρνει το όνομά της από το κύριο νησί που αποτελεί την κρατική της οντότητα. Σε διεθνές επίπεδο, το όνομα αυτό συχνά μεταβάλλεται στην Ταϊπέι. Αλλά παρά τις διαφορές αυτές σε σημασιολογικό επίπεδο, υπάρχουν κάποιες περιγραφές που θα θέλαμε να μοιραστώ μαζί σας σήμερα στο Realigro.

Ναι, ο πρωταγωνιστής της στήλης μας είναι αυτή! Στον σημερινό μίνι οδηγό, στην πραγματικότητα, θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να μπορέσετε να κάνετε το μεγάλο βήμα, αυτό που πραγματικά θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας, σε απόλυτη ηρεμία!

Και έπειτα, αν είστε έτοιμοι και φορτωμένοι, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ξεκινήσετε: να αγοράσετε ένα ακίνητο στην Ταϊβάν, θα είναι το παιδικό παιχνίδι!

                

Όπως πάντα, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, και επειδή είναι απαραίτητο να ακολουθήσουμε μια πολύ συγκεκριμένη τάξη όταν πλησιάζουμε σε ένα νέο έθνος. Ας αρχίσουμε λοιπόν με την απαραίτητη τεκμηρίωση για πρόσβαση στην Ταϊβάν. Στη χώρα αυτή τα απαραίτητα έγγραφα ποικίλλουν ανάλογα με την περίοδο παραμονής. Γενικά, είναι σκόπιμο να έχετε διαβατήριο με υπολειμματική ισχύ τουλάχιστον 6 μηνών κατά την ημερομηνία αναχώρησης για την Ταϊβάν.

Για περίπου τριάντα χρόνια, δεν έχουν αναφερθεί περιπτώσεις ιδιαίτερης σημασίας όσον αφορά την εθνική ασφάλεια. Ακόμα και ο κίνδυνος τρομοκρατίας φαίνεται σχεδόν μηδενικός.

Η ομιλούμενη γλώσσα είναι το standard Mandarin, αλλά πολλοί χρησιμοποιούν επίσης ταϊβανέζικα. Είστε ήδη σε κρίση και ψάχνετε για ένα σε απευθείας σύνδεση κινεζικό μάθημα; Μην ανησυχείτε! Τα αγγλικά θα είναι το καλύτερο όπλο σας για κάθε γλωσσική δυσκολία!

Το νόμισμα που χρησιμοποιείται είναι το Νέο Δολάριο της Ταϊβάν (TWD), το οποίο αντιστοιχεί σε 0,03 ευρώ. Γι 'αυτό, μπαίνουμε στην καρδιά της οικονομίας προσπαθώντας να αναλύσουμε πόσο βολικό είναι να ζήσουμε σε αυτή τη γη. Για να το κάνουμε αυτό, χρησιμοποιούμε ένα μικρό τραπέζι, όπου έχουμε συμπεριλάβει τα κύρια περιουσιακά στοιχεία διαβίωσης και τη σχετική τιμή, και για να διευκολύνουμε το συνολικό όραμα.

Γεύμα, Οικονομικό εστιατόριο € 2.86

Γεύμα για 2 άτομα, Μεσαίο εστιατόριο, Τρία μαθήματα € 19.99

Μενού από McDonalds (ή ισοδύναμο μενού) € 3,57

Εθνική μπύρα (0.5L στη βρύση) € 1.57

Εισαγόμενη μπύρα (φιάλη 0.33L) € 2.00

Εισιτήριο μονής κατεύθυνσης (τοπικές μεταφορές) € 0,57

Μηνιαία συνδρομή (πλήρης τιμή) € 36.55

Basic (Ηλεκτρισμός, Θέρμανση, Κλιματισμός, Νερό, Σκουπίδια) για ένα διαμέρισμα 85μ2 € 61.02

Και αφού ολοκληρώσαμε και με ένα οικονομικό ενημερωτικό δελτίο, έχουμε μόνο το τμήμα που περιμένατε όλοι: αυτό που αφορά την αγορά ακινήτων!

Πόσο κοστίζει η αγορά ενός ακινήτου στην Ταϊβάν; Για τις συμβάσεις μίσθωσης, στο κέντρο της πρωτεύουσας, μιλάμε για μηνιαία αμοιβή 380 ευρώ. Η κατάσταση είναι προφανώς διαφορετική αν ενδιαφέρεστε για περισσότερες γειτονικές περιοχές, με διαφορά τιμής περίπου 100 ευρώ. Ενώ αν θέλετε να επενδύσετε εντελώς στο τούβλο της Ταϊβάν, οι τιμές ξεκινούν από 6.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο (Capital) και 4.000 σε λιγότερες μητροπολιτικές πόλεις.

Έτσι τώρα που ξέρετε κάθε λεπτομέρεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συσκευάσετε τη βαλίτσα σας: η Ταϊβάν σας περιμένει!

Related Insights

  •  
    Μετακίνηση στην Ταϊβάν. Εκπατρίστε και ζήστε στην Ταϊβάν

            Η Δημοκρατία της Κίνας, επίσης γνωστή ως Ταϊβάν, αντιπροσωπεύει μια πραγματικότητα από μόνη της και παίρνει το όνομά της από το κύριο νησί που αποτελεί την κρατική της οντότητα. Σε διεθνές επίπεδο, το όνομα αυτό συχνά μεταβάλλεται στην Ταϊπέι. Αλλά παρά τις διαφορές αυτές σε σημα ...

Σχετικές ακινήτων

Cod. 9637

Πώληση Βίλα, Ταϊβάν, Ping Tung County, Neipu Township, Zen-Feng Village Fu Guei Alley No. 30, 32, 34, 36

109,117.73EUR
Πώληση
Βίλα

132 m²
Hi! This is Miss Lin. I'm selling these four villas. They're located on a nice, quiet countryside. However, it's only 5 min. car-ride away from the ur...
UNAVAILABLE
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB