Μετάβαση στο Τουρκμενιστάν. Αποδημιώνετε και ζείτε στο Τουρκμενιστάν.

 

 

Η Τουρκμενική Δημοκρατία, στην καρδιά της Κεντρικής Ασίας, θα μπορούσε να αποτελέσει μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για την καθημερινή μονοτονία. Οι ασιατικές περιοχές συχνά δεν εξετάζονται κατά την αναζήτηση ενός τόπου για τη μετεγκατάσταση. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην έλλειψη ερεθισμάτων και εμπιστοσύνης σε τέτοιες ιδιαίτερες πραγματικότητες, εν μέρει λόγω της έλλειψης γνώσης του τόπου. Αλλά σήμερα, αποφασίσαμε να δώσουμε μια καλύτερη και πάνω απ 'όλα λεπτομερή άποψη για το Τουρκμενιστάν, μια χώρα όπου θα μπορούσε να ξεκινήσει από το μηδέν. Στις επόμενες γραμμές θα εισαγάγουμε κάποιες βασικές πληροφορίες για μια πιθανή μεταφορά, έτσι ώστε η αγορά ενός ακινήτου στο Τουρκμενιστάν να φαίνεται παιδικό παιχνίδι.

Έτσι, αν είστε έτοιμοι, μπορούμε να ξεκινήσουμε!

                 

Επίσης, καταλαμβάνεται από τον Μέγα Αλέξανδρο τον 4ο αιώνα π.Χ. Το Τουρκμενιστάν έχει ένα ποικίλο και υπέροχο τοπίο. Στα ανατολικά είναι τα μοναδικά φαράγγια και τα βουνά που ανήκουν στο φυσικό καταφύγιο του Kugitang. Το χαρακτηριστικό που κάνει αυτές τις οροσειρές ακόμα πιο εντυπωσιακές αντιπροσωπεύεται από τα φανταστικά χρώματα που αφήνουν τους τουρίστες χωρίς ομιλία.

Η παρουσία της βιομηχανίας σε αυτή τη γη δεν είναι σχεδόν τίποτα, και αυτό επιτρέπει μια σημαντική συγκράτηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, για να προστατεύσει την τοπική ομορφιά.

Ο πληθυσμός χαρακτηρίζεται από την παρουσία διαφόρων εθνοτικών ομάδων, αποδεικνύοντας το γεγονός ότι κάθε χρόνο υπάρχουν πολλοί επενδυτές που επιθυμούν να προσαρμόσουν ένα ακίνητο σε αυτή τη γη. Για να γίνει αυτό, πρέπει να σας παρασχεθεί διαβατήριο με ελάχιστη διάρκεια ισχύος τριών μηνών, πέραν της τουριστικής θεώρησης.

Η ομιλούμενη γλώσσα είναι μια έκφραση συντηρητικής κουλτούρας και λίγο προικισμένη στις νέες αλλαγές. Οι Τουρκμενιστάν και οι Ρώσοι είναι ευρέως ομιλημένοι, αλλά υπάρχει πάντοτε μόνο συνωμοσία, δεν θα είναι απαραίτητο να τις μαθαίνουμε. Θα είναι αρκετό στην πραγματικότητα καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας για να μπορέσετε να οδηγήσετε μόλις φτάσετε στο Τουρκμενιστάν.

Όσον αφορά την οικονομική πτυχή, προσπαθούμε να κατανοήσουμε το πραγματικό κόστος ζωής στο Τουρκμενιστάν. Για να γίνει αυτό, αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε έναν μικρό κατάλογο με τα αντίστοιχα αγαθά, υπηρεσίες και τιμές.

Γεύμα, φτηνό εστιατόριο 65,00 μ
Γεύμα για 2 άτομα, Μεσαίο εστιατόριο, Τρεις μερίδες 200,00 μ
Μενού από McDonalds (ή ισοδύναμο μενού) 17,50 μ
Οικιακή μπύρα (0,5L στη βρύση) 10,00 m
Καπουτσίνο (κανονικό) 14,60 μ
Γάλα (κανονικό), (1L) 5,50 m
Φρέσκο ​​λευκό ψωμί (500g) 2,00 m
Ρύζι (λευκό), (1 κιλό) 12,50 μ
Αυγά (κανονικό) (12) 9,20 μ
Τοπικό τυρί (1 κιλό) 31,67 μ
Στήθος κοτόπουλου (χωρίς κόκαλα, χωρίς δέρμα), (1kg) 26,25 m
Μήλα (1 κιλό) 4,08 μ
Ηλεκτρικό ρεύμα, Θέρμανση, Κλιματισμός, Νερό, Σκουπίδια) για διαμέρισμα 85μ2 4.000,00 μ

Το τοπικό νόμισμα είναι το Τουρκμενικό Manat, που αντιστοιχεί σε 0,26 ευρώ και λαμβάνοντας υπόψη τις τιμές που αναφέρθηκαν προηγουμένως, μπορούμε να πούμε ότι η καλή διαβίωση σε αυτή τη γη δεν είναι τόσο δύσκολη.

Για τον τομέα των ακινήτων, πρέπει να κάνουμε μια μικρή υπόθεση. Δεν είναι όλες οι πόλεις του Τουρκμενιστάν ίσες και συχνά η διαφορά στην τιμή προκύπτει από την παρουσία ιστορικών περιοχών.
Η έρημος Karakum, η αρχαία πόλη Merv (κληρονομιά της UNESCO), η ίδια η πρωτεύουσα Ashgabat, η οποία είναι η καρδιά του περίφημου δρόμου του μεταξιού, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που διακρίνουν την επιλογή της πόλης στην οποία θα μετακινηθούν.

Αλλά αν θέλετε να παραμείνετε μέσος όρος, ενώ εξακολουθείτε να απολαμβάνετε την αρχιτεκτονική ομορφιά γύρω από το ξενοδοχείο, γνωρίζετε ότι οι τιμές ξεκινούν από 4.749,99 μ. Ανά τετραγωνικό μέτρο και 950.00 μ. Ανά μήνα για μίσθωση.

Τι μπορώ να πω, ο μίνι οδηγός μας έχει τελειώσει. Σας ευχόμαστε ένα ευχάριστο ταξίδι!

Related Insights

  •  
    Μετάβαση στο Τουρκμενιστάν. Αποδημιώνετε και ζείτε στο Τουρκμενιστάν.

        Η Τουρκμενική Δημοκρατία, στην καρδιά της Κεντρικής Ασίας, θα μπορούσε να αποτελέσει μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για την καθημερινή μονοτονία. Οι ασιατικές περιοχές συχνά δεν εξετάζονται κατά την αναζήτηση ενός τόπου για τη μετεγκατάσταση. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην έλλειψη ερεθισμάτων ...

Σχετικές ακινήτων

Εξαιρετικό διαμέρισμα τριών δωματίων προς πώληση σε εξαιρετική τοποθεσία στο ημι-κεντρικό.
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB