Μετακίνηση στο Ουζμπεκιστάν. Αποδημιώνετε και ζείτε στο Ουζμπεκιστάν.

 

Βρίσκεται στην Κεντρική Ασία, χωρίς πρόσβαση στη θάλασσα, ο πρωταγωνιστής της ημέρας είναι ένα πραγματικά μοναδικό έθνος, το οποίο σίγουρα θα σας εκπλήξει. Μιλάμε για το Ουζμπεκιστάν.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι, σήμερα, οι πιο επιθυμητοί προορισμοί είναι άλλοι, αλλά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι, σε αυτή την περίπτωση, οι εκπλήξεις που μπορούν να κρύψουν πίσω από ένα προφανώς ανώνυμο έδαφος είναι πολλές.

Χωρίς να χάνουμε τις συνομιλίες, ας φτάσουμε στο σημείο: υποθέτουμε ότι η αγορά ενός ακινήτου στο Ουζμπεκιστάν θα είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείτε, αφού διαβάσετε τον μίνι μας οδηγό; Έτσι κάνετε τον εαυτό σας άνετο: το ταξίδι για να ανακαλύψετε το Usbechia πρόκειται να αρχίσει!

                   

Όπως αναμενόταν, πρόκειται για μια χώρα χωρίς θαλάσσια θάλασσα, κυριαρχείται στα βόρεια από άγονη στέπα, πλούσια σε κοιτάσματα φυσικού αερίου στο οροπέδιο της ερήμου. Αυτή είναι μόνο μια μικρή ένδειξη που δείχνει το μεγάλο οικονομικό δυναμικό που υπάρχει σε αυτή τη γη. Αλλά ας συνεχίσουμε! Σε κλιματικό επίπεδο, υπάρχει κυρίως ξηρός ηπειρωτικός τύπος, με πολύ ισχυρή μεταβολή θερμοκρασίας. Αλλά αυτό επέτρεψε τη φυσική δημιουργία τεράστιων προστατευόμενων περιοχών, αδιαμφισβήτητης ομορφιάς.

Και αναλύουμε λεπτομερώς τις τοπικές ομορφιές, ξεκινώντας από τις κύριες πόλεις.
Μόλις στο Ουζμπεκιστάν, δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει την θαυμάσια πραγματικότητα του Σαμαρκάντ. Διάσημος για τα τζαμιά και τα μαυσωλεία του, είναι επίσης ο κεντρικός κόμβος του δρόμου του μεταξιού, ο οποίος συνδέει την Κίνα με τη Μεσόγειο. Μεταξύ των σημαντικότερων τόπων ενδιαφέροντος, θυμόμαστε το Registan, ένα τεράστιο τετράγωνο που συνορεύει με 3 madrasas, διακοσμημένο με την υπέροχη μεγαλοΐκα που χρονολογείται από τον 15ο και τον 17ο αιώνα.


Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την πρωτεύουσα Τασκένδη, η οποία φιλοξενεί περίπου 2,3 εκατομμύρια κατοίκους. Η ιδιαιτερότητα αυτής της μητρόπολης είναι αναμφισβήτητα οικονομικο-οικονομικού χαρακτήρα. Το μεγαλύτερο οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της δημοκρατίας, είναι στην πραγματικότητα το λίκνο των βαμβακοκατασκευών, εργοστασίων μεταξιού, μηχανολογικών εγκαταστάσεων και χημικών βιομηχανιών. Ο ρόλος που αναλαμβάνεται στον τομέα των επικοινωνιών δεν είναι λιγότερο σημαντικός.

Ως εκ τούτου, έχετε ήδη κατανοήσει πώς σε δύο από τις κύριες πόλεις του Ουζμπεκιστάν είναι δυνατόν να βρεθεί η δική του διάσταση, δεδομένης της συνύπαρξης πολλών και διαφόρων παραγόντων.

Ας αφήσουμε όμως την εμφάνιση του τοπίου για μια στιγμή και ας επικεντρωθούμε στο τι είναι πραγματικά το κόστος ζωής στο Ουζμπεκιστάν.

Για να γίνει αυτό, αποφασίσαμε να εισαγάγουμε έναν μικρό κατάλογο σχετικά με την τιμή των βασικών αγαθών και υπηρεσιών που υπάρχουν σε αυτή τη γη. Υπενθυμίζουμε ότι το εθνικό νόμισμα είναι το ποσό του Ουζμπεκιστάν, το οποίο αντιστοιχεί σε 0,0001 ευρώ.

Γεύμα, Οικονομικό εστιατόριο 3,05 €
Γεύμα για 2 άτομα, μέσο εστιατόριο, τρία μαθήματα € 13.54
Μενού από McDonalds (ή ισοδύναμο μενού) € 1,80
Εθνική μπύρα (0,5 λίτρο στη βρύση) 0,90 €
Γάλα (κανονικό), (1L) € 0,55
Κατάθεση φρέσκου λευκού ψωμιού (500g) 0,13 €
Ρύζι (λευκό), (1 κιλό) € 0,65
Αυγά (κανονική) (12) € 0,91
Τοπικό τυρί (1 κιλό) € 3.91
Εισιτήριο μονής κατεύθυνσης (τοπικές μεταφορές) € 0,14
Μηνιαία συνδρομή (πλήρης τιμή) € 13.54

Απομένει μόνο να αντιμετωπιστεί ένα ζήτημα: αυτό που αφορά τη μεταφορά στη γη αυτή.
Με € 132,64 το μήνα, μπορεί να υπογραφεί μίσθωση. Ενώ με € 398,69 ανά τετραγωνικό μέτρο, ένα ακίνητο διατίθεται μέσω σύμβασης πώλησης.

Σας έχουμε δώσει όλες τις κάρτες που κερδίζουν: το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παίξετε!

Related Insights

  •  
    Μετακίνηση στο Ουζμπεκιστάν. Αποδημιώνετε και ζείτε στο Ουζμπεκιστάν.

      Βρίσκεται στην Κεντρική Ασία, χωρίς πρόσβαση στη θάλασσα, ο πρωταγωνιστής της ημέρας είναι ένα πραγματικά μοναδικό έθνος, το οποίο σίγουρα θα σας εκπλήξει. Μιλάμε για το Ουζμπεκιστάν. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι, σήμερα, οι πιο επιθυμητοί προορισμοί είναι άλλοι, αλλά μπορούμε να σας διαβεβαιώσο ...

Σχετικές ακινήτων

Cod. 2118

Πώληση Τριάρι, Ουζμπεκιστάν, Taškent, Taškent, center

35,000.00EUR
Πώληση
Τριάρι

80 m²
Όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο, με 6 δωμάτια, κλιματισμό, πανοραμικό μπαλκόνι, νοτιοδυτική θέση, κελάρι. Για μερική αναδιοργάνωση.
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB