Μετακομίζοντας στο Ουισκόνσιν. Εκπατρίστε και ζήστε στο Ουισκόνσιν

 

 

Μέχρι τώρα έχετε μάθει να γνωρίζετε καλά το ένα το άλλο. Εμείς στο Realigro έχουμε ένα μόνο στόχο: να δώσουμε στους αναγνώστες μας την ευκαιρία να κάνουν αυτό το σπουδαίο βήμα που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή τους, με ένα ριζοσπαστικό και θετικό τρόπο. Ξέρετε, η αγορά ενός ακινήτου δεν είναι ποτέ μια απλή υπόθεση.

Αλλά εμείς, σήμερα, έχουμε τη λύση για σας! Σε ένα απλό αλλά διαισθητικό μίνι οδηγό, συγκεντρώσαμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα σας επιτρέψουν να ενεργήσετε με απόλυτη γαλήνη και ευαισθητοποίηση. Θα λύσουμε τυχόν αμφιβολίες που θα μπορούσαν να σας κρατήσουν πίσω και, τελικά, θα είστε 100% σίγουροι ότι η επένδυσή σας θα εξοφληθεί μακροπρόθεσμα.

Το έθνος στο οποίο θα εργαστούμε σήμερα και το οποίο θα αναλύσουμε μαζί είναι το Wisconsin. Το κράτος, που ανήκει στο αμερικανικό ομοσπονδιακό σύστημα, είναι πραγματικά μοναδικό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αγοράζοντας ένα ακίνητο στο Ουισκόνσιν θα είναι χωρίς αμφιβολία μια βιώσιμη εναλλακτική λύση!

Αν είστε έτοιμοι και οπλισμένοι με ένα στυλό και χαρτί, μπορούμε να ξεκινήσουμε γράφοντας όλες τις συμβουλές μας!

                

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, με τα έγγραφα που είναι απαραίτητα για την πρόσβαση σε αυτή τη γη. Όπως έχουμε πει πριν, το Wisconsin είναι ένα αμερικανικό κράτος, η νομοθεσία σε γραφειοκρατικές - διοικητικές συνθήκες είναι η ίδια. Λόγος για τον οποίο απαιτείται έγκυρο ηλεκτρονικό διαβατήριο (με υπολειπόμενη διάρκεια μεγαλύτερη των 6 μηνών). Αν σκοπεύετε να μείνετε στην Αμερική για περισσότερο από 90 ημέρες, θα χρειαστεί να υποβάλετε αίτηση για θεώρηση προκειμένου να εισέλθετε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Αφού περάσετε αυτό το βράχο, ας πάμε στην καρδιά του μίνι μας οδηγού, αναλύοντας το πραγματικό κόστος ζωής στο Wisconsin.
Θα εξετάσουμε, όσον αφορά τις τιμές, εκείνες που σχετίζονται με την πόλη του Μιλγουόκι, θυμόμαστε ότι, γενικά, είναι σχεδόν ομοιογενείς σε όλες τις πόλεις του Ουισκόνσιν. Για να διευκολύνουμε την ανάγνωση και την άμεση κατανόηση του τι σημαίνει να ζούμε σε αυτό το κράτος, αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε έναν μικρό κατάλογο σχετικά με τα τυπικά προϊόντα του καλαθιού αγαθών και υπηρεσιών που θα χρειαστούν μετά τη μετεγκατάστασή τους σε αυτή τη γη. Προφανώς, τονίζουμε ότι το εθνικό νόμισμα είναι το δολάριο ΗΠΑ.

Γεύμα, Οικονομικό εστιατόριο 15,00 δολάρια
Γεύμα για 2 άτομα, μέσο εστιατόριο, τρία-πορεία $ 57.50
Μενού από McDonalds (ή ισοδύναμο μενού) $ 7.00
Εθνική μπύρα (0,5 λίτρο στη βρύση) 5,00 δολάρια
Γάλα (κανονικό), (1L) $ 0,67
Υποδοχή φρέσκου λευκού ψωμιού (500g) $ 1,65
Ρύζι (λευκό), (1 κιλό) 4,14 δολάρια
Αυγά (κανονική) (12) $ 2.23
Τοπικό τυρί (1 κιλό) 10,47 δολάρια
Στήθος κοτόπουλου (χωρίς κόκαλα, χωρίς δέρμα), (1 κιλό) 6,17 δολάρια
Εισιτήριο μονής κατεύθυνσης (τοπικές μεταφορές) $ 2,25
Μηνιαία συνδρομή (πλήρης τιμή) $ 72.00
Basic (Ηλεκτρισμός, Θέρμανση, Κλιματισμός, Νερό, Σκουπίδια) για ένα διαμέρισμα 85τμ $ 124.50

Και για τον τομέα των ακινήτων; Για να υπογράψουμε μίσθωση, ξεκινάμε από 738,86 δολάρια το μήνα, ενώ, για να αγοράσουμε ένα ακίνητο στο κέντρο της πόλης, η βασική τιμή είναι $ 955,04 ανά τετραγωνικό μέτρο.

Ο μίνι οδηγός μας έχει τελειώσει! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συσκευάσετε τις τσάντες σας!

Related Insights

  •  
    Μετακομίζοντας στο Ουισκόνσιν. Εκπατρίστε και ζήστε στο Ουισκόνσιν

        Μέχρι τώρα έχετε μάθει να γνωρίζετε καλά το ένα το άλλο. Εμείς στο Realigro έχουμε ένα μόνο στόχο: να δώσουμε στους αναγνώστες μας την ευκαιρία να κάνουν αυτό το σπουδαίο βήμα που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή τους, με ένα ριζοσπαστικό και θετικό τρόπο. Ξέρετε, η αγορά ενός ακινήτου δεν εί ...

Σχετικές ακινήτων

Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά του Μιλγουόκι! Αυτή η ιδιοκτησία διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα 1.5 ξεχωριστό γκαράζ με breezeway! Σε πο...
Απολαύστε την πολυτέλεια του πρόσφατα ανακαινισμένο, επαγγελματική διαχείριση συγκρότημα διαμερισμάτων στο πανέμορφο Franklin, Ουισκόνσιν. Κρυμμένο απ...
Απολαύστε την πολυτέλεια του πρόσφατα ανακαινισμένο, επαγγελματική διαχείριση συγκρότημα διαμερισμάτων στο πανέμορφο Franklin, Ουισκόνσιν. Κρυμμένο απ...
Cod. 3096

Πώληση Χωράφι, Ουισκόνσιν, Madison, Madison, Madison

11,389,521.64EUR
Πώληση
Χωράφι

5000 m²
980 στρέμματα (500 ± Ha.) Πρωταρχικής γεωργικής γης
UNAVAILABLE
Cod. 2685

Πώληση Γκαρσονιέρα, Ουισκόνσιν, Milwaukee, Milwaukee, Milwaukee

137,623.39EUR
Πώληση
Γκαρσονιέρα

593 m²
Λεπτομέρειες Ακινήτου
UNAVAILABLE
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB