Εφαρμογές (widget) για μεσίτες και στατιστικά μέσου όρου τιμών ακινήτων

Με αυτή την εφαρμογή (widget), η Realigro Real Estate θέτει στη διάθεση των διαχειριστών των ιστοσελίδων ένα απλό και δωρεάν εργαλείο για να προσφέρουν πρόσθετες υπηρεσίες στις σελίδες τους. Χάρη σε αυτή την εφαρμογή, οι διαχειριστές μπορούν να εμφανίσουν στη σελίδα τους το μέσο όρο τιμών για ακίνητα που βρίσκονται σε προκαθορισμένα μέρη του κόσμου.

Διαμόρφωσε τη δική σου εφαρμογή (widget)

Μπορείτε να διαμορφώσετε την εφαρμογή επιλέγοντας γλώσσα, νόμισμα, μονάδα μέτρησης, κράτος ή τη μεμονωμένη πόλη στην οποία θα βασιστούν τα διαγράμματα.

 

Μόλις διαμορφώσετε την εφαρμογή σύμφωνα με τις ανάγκες σας, αρκεί να παράξετε τον κώδικα που θα αντιγράψετε και θα επικολλήσετε στην ιστοσελίδα σας.

Παράθυρο αναζήτησης Realigro

Προσφέρετε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας τη δυνατότητα να βρίσκουν ακίνητα σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα δωρεάν εργαλείο που μπορείτε εύκολα να προσθέσετε στη σελίδα σας. Επιλέξτε τίτλο για το παράθυρο (π.χ. «Αναζήτηση ακινήτων σε όλο τον κόσμο») και επιλέξτε τη μορφή που ταιριάζει καλύτερα στη σελίδα σας. Στη συνέχεια, αντιγράψτε κι επικολλήστε τον κώδικα HTML στις σελίδες στις οποίες θέλετε να εμφανίζεται το παράθυρο.

Συνδέστε την ιστοσελίδα σας στη Realigro Real Estate

Επιλέξτε την εικόνα που προτιμάτε και εισάγετε τον αντίστοιχο κώδικα στην ιστοσελίδα σας.

Realigro Real Estate
Realigro Real Estate
Realigro Real Estate
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB