Προχωρώντας στις Μαλδίβες. Αποδημιώνετε και ζείτε στις Μαλδίβες

 

 

Όταν σκεφτόμαστε μέρη όπου θέλουμε να ξεφύγουμε απόλυτα από την περιβάλλουσα πραγματικότητα και από την καθημερινή ρουτίνα, έρχονται αμέσως στο νου: οι Μαλδίβες.

Χωρίς αμφιβολία, αντιπροσωπεύουν την απόλυτη χαλάρωση στη συλλογική φαντασία. Παράδεισος παραλίες, πεντακάθαρη θάλασσα ... ιδανική για όσους θέλουν να απολαύσουν την ηρεμία και την ομορφιά της παρθένας φύσης. Συνήθως, ωστόσο, θεωρείται ότι αυτές οι υπέροχες γωνιές μπορεί να είναι ο προορισμός μιας αγοράς-στόχου ενός ορισμένου επιπέδου. Τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο λάθος! Αγοράζοντας ένα ακίνητο στις Μαλδίβες θα μπορούσε να είναι η ιδανική λύση για όσους απλά ήθελαν να επενδύσουν σε μια ξένη ακίνητη περιουσία. Σήμερα, στην πραγματικότητα, θα αποκαλύψουμε όλες τις συμβουλές για να κάνουμε αυτό το μεγάλο βήμα στην απόλυτη ηρεμία, χωρίς να έχουμε δυσάρεστα προβλήματα.

Και έπειτα, αν είστε έτοιμοι, μπορούμε να ξεκινήσουμε!

Ας αρχίσουμε λέγοντας ότι οι Μαλδίβες παρουσιάζονται ως περιβάλλον απομονωμένο από τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν πρέπει να υποτιμάται, ειδικά εάν προέρχεστε από τον δυτικό κόσμο, με φρενήρεις ρυθμούς και άγχος στην ατζέντα.

               

Πρόκειται για ένα αρχιπέλαγος αποτελούμενο από περισσότερα από χίλια νησιά, όπου είναι δυνατόν να ασκούνται δραστηριότητες που έρχονται σε άμεση επαφή με τη φύση, όπως η κατάδυση με μάγκα και οι καρχαρίες φαλαινών.

Η ενσωμάτωση με τον τοπικό πολιτισμό δεν θα είναι τόσο δύσκολη, δεδομένου ότι η τοπική γλώσσα, το Dhivehi, έχει αντικατασταθεί από αγγλικά, που διδάσκεται στα σχολεία και μιλάει τέλεια από το 98% του πληθυσμού.

Αλλά το ερώτημα που θέτουν πολλοί άνθρωποι είναι: είναι καλύτερα να μετακομίσουμε στις Μαλδίβες; Για να σας δώσουμε μια απάντηση που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα, αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε μια μικρή λίστα με τις τιμές των κυριότερων προϊόντων και υπηρεσιών. Η πόλη θεωρείται η πρωτεύουσα, Malè και το επίσημο νόμισμα είναι το Rufiyaa των Μαλδίβων. (1 rufiyaa των Μαλδίβων αντιστοιχεί σε 0,057 ευρώ).

Γεύμα, Οικονομικό εστιατόριο 60.00 Rf

Γεύμα για 2 Άτομα, Μέση Εστιατόριο, Τρία-πορεία 456.82 Rf

Μενού από McDonalds (ή ισοδύναμο μενού) 139.50 Rf

Γάλα (κανονικό), (1L) 25,75 Rf

Υποδοχή φρέσκου λευκού ψωμιού (500g) 23.00 Rf

Ρύζι (λευκό), (1kg) 9.50 Rf

Αυγά (κανονική) (12) 24.00 Rf

Εισιτήριο μονής κατεύθυνσης (τοπικές μεταφορές) 25.00 Rf

Μηνιαία συνδρομή (πλήρης τιμή) 800.00 Rf

Ταξί αρχική χρέωση (κανονική τιμή) 25.00 Rf

Βασικά (ηλεκτρικό ρεύμα, θέρμανση, κλιματισμό, νερό, σκουπίδια) για διαμέρισμα 85m2 3,298.61 Rf

Μπορούμε να πούμε γενικά ότι το κόστος ζωής είναι καλά αναλογικό με την προσφορά που υπάρχει στο έδαφος. Αλλά αυτό που θέλουμε να μάθουμε περισσότερα είναι πώς να κινηθούμε στην τοπική αγορά ακινήτων.

Σε όλες τις μεγάλες πόλεις των Μαλδίβων, όσον αφορά την ακίνητη περιουσία, οι τιμές είναι συνοπτικά ομοιογενείς, γι 'αυτό είναι στη διακριτική ευχέρεια του μελλοντικού αγοραστή η επιλογή ενός τόπου λίγο-πολύ κοντά στην ακτή: οι γύρω ομορφιές θα είναι εξίσου υψηλού επιπέδου!

Για την υπογραφή σύμβασης πώλησης, οι τιμές ξεκινούν από 63.686,48 Rf ανά τετραγωνικό μέτρο. Η κατάσταση είναι διαφορετική για τις συμβάσεις μίσθωσης, με μηνιαία βάση 9.055,56 Rf. Τι να πω, τώρα ξέρετε τα πάντα για αυτή τη γη ... απλά πρέπει να πακετάρετε!

Related Insights

  •  
    Προχωρώντας στις Μαλδίβες. Αποδημιώνετε και ζείτε στις Μαλδίβες

        Όταν σκεφτόμαστε μέρη όπου θέλουμε να ξεφύγουμε απόλυτα από την περιβάλλουσα πραγματικότητα και από την καθημερινή ρουτίνα, έρχονται αμέσως στο νου: οι Μαλδίβες. Χωρίς αμφιβολία, αντιπροσωπεύουν την απόλυτη χαλάρωση στη συλλογική φαντασία. Παράδεισος παραλίες, πεντακάθαρη θάλασσα ... ιδ ...

Σχετικές ακινήτων

Cod. 36530

Πώληση Μονοκατοικία, Μαλδίβες, Male, Male, center

Reserved negotiation
Πώληση
Μονοκατοικία

148 m²
Όμορφη μονοκατοικία προς πώληση κακό
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB