Μετακομίζοντας στο Κοννέκτικατ. Αποδημία και ζουν στο Κοννέκτικατ

 

Αμερική: για πολλούς εξακολουθεί να είναι αυτό το όνειρο στο συρτάρι που θέλετε να επιτύχετε από μια ζωή, για τους άλλους, μια μακρινή και ανέφικτη επιθυμία. Για εμάς στο Realigro; Μια ευκαιρία να καταλάβετε! Ναι! Σήμερα αποφασίσαμε να δώσουμε λίγη βοήθεια σε εκείνους που θα ήθελαν να επενδύσουν σε ακίνητη περιουσία, αλλά φοβούνται να υποστούν τεράστια προβλήματα.

Ο σημερινός πρωταγωνιστής είναι ένα αμερικανικό έθνος που ανήκει στην περιοχή της Νέας Αγγλίας. Το μπάνιο του Long Island Sound, που συνορεύει με το διάσημο κράτος της Νέας Υόρκης, είναι η χώρα στην οποία θα επικεντρωθεί η προσοχή μας στο Κοννέκτικατ.

Τι θα είναι το κόστος ζωής; Θα αγοράσω ένα ακίνητο στο Κονέκτικατ; Σε γραφειοκρατικό επίπεδο, είναι το σύστημα δυσκίνητο; Αρκετά ερωτήματα που σύντομα θα απαντηθούν έγκαιρα. Στο τέλος αυτής της ανάγνωσης, δεν θα υπάρξουν περισσότερες αμφιβολίες: το Κοννέκτικατ είναι το κράτος σας!

Έτσι, αν είστε έτοιμοι και πάνω από όλα οπλισμένοι με ένα στυλό και χαρτί, μπορούμε να ξεκινήσουμε!

                  

Ας ξεκινήσουμε με το πρώτο βήμα (πολύ σημαντικό). Ποια έγγραφα χρειάζονται για να αποκτήσουν πρόσβαση στο Κοννέκτικατ;

Το διαβατήριο είναι υποχρεωτικό και, τα τελευταία χρόνια, έχουν υιοθετηθεί ιδιαίτερα αυστηρές πολιτικές ασφάλειας και ελέγχου. Όσον αφορά την υγεία, το κόστος είναι πολύ υψηλό, αλλά η υπηρεσία είναι εξαιρετική. Ας δώσουμε τώρα ορισμένες σύντομες πληροφορίες για την ιστορία αυτού του κράτους και για το ποια είναι η οικονομική, οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας σήμερα.

Το πρώτο σύνταγμα εγκρίθηκε το 1639 και σήμερα μόνο το 1965. Το Κοννέκτικατ είναι ένα από τα 13 πρωτότυπα κράτη που επηρέασαν σημαντικά τη σύνταξη του ισχύοντος Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Όσον αφορά την οικονομία, το Κοννέκτικατ έχει ισχυρή σταθερότητα. Στην πλουσιότερη πόλη, το κατά κεφαλήν εισόδημα είναι περίπου $ 88.000, ενώ η φτωχότερη πόλη έχει ένα επίπεδο $ 44.000.

Τώρα ας δούμε λεπτομερώς τι είναι το κόστος ζωής στο Κονέκτικατ. Αποφασίσαμε, για να διευκολύνουμε την ανάγνωση, να εισαγάγουμε έναν μικρό κατάλογο που καταρτίσθηκε από εμάς, προκειμένου να διερευνήσουμε άμεσα τις πιθανές δαπάνες σε αυτό το κράτος. Το πλαίσιο αναφοράς περιορίζεται στην περιοχή της πρωτεύουσας, καθώς οι διαφορές μεταξύ των μητροπολιτικών πόλεων και των πιο απομακρυσμένων, όσον αφορά τις δαπάνες που προκύπτουν, φαίνεται να είναι σχεδόν ελάχιστες.

 

Γεύμα, Οικονομικό εστιατόριο € 13.42

Γάλα (κανονικό), (1L) 0,77 €

Κατάθεση φρέσκου λευκού ψωμιού (500g) € 2.96

Ρύζι (λευκό), (1 κιλό) € 3,94

Αυγά (κανονική) (12) € 2.53

Τοπικό τυρί (1 κιλό) € 11.83

Στήθος κοτόπουλου (χωρίς κόκαλα, χωρίς δέρμα), (1 κιλό) € 9.86

Εισιτήριο μονής κατεύθυνσης (τοπικές μεταφορές) € 1,57

Μηνιαία συνδρομή (πλήρης τιμή) € 56.35

 

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι ο τομέας μας: ο τομέας των ακινήτων! Το κόστος ενός ακινήτου ή μίσθωσης;

Για ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στο κέντρο της πρωτεύουσας, οι (μηνιαίες) τιμές ενοικίασης είναι περίπου 1.200 ευρώ, ενώ για ένα ακίνητο στα προάστια, η διαφορά είναι μόνο 400 ευρώ. Το Κονέκτικατ, από την άλλη πλευρά, οι τιμές ξεκινούν από 1.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, και πάλι για κεντρικές περιοχές και σημεία ενδιαφέροντος.

Τι μπορούμε να πούμε, ελπίζουμε ότι ο μίνι μας οδηγός ήταν χρήσιμος και ... σας εύχομε ένα καλό ταξίδι!

Related Insights

  •  
    Μετακομίζοντας στο Κοννέκτικατ. Αποδημία και ζουν στο Κοννέκτικατ

      Αμερική: για πολλούς εξακολουθεί να είναι αυτό το όνειρο στο συρτάρι που θέλετε να επιτύχετε από μια ζωή, για τους άλλους, μια μακρινή και ανέφικτη επιθυμία. Για εμάς στο Realigro; Μια ευκαιρία να καταλάβετε! Ναι! Σήμερα αποφασίσαμε να δώσουμε λίγη βοήθεια σε εκείνους που θα ήθελαν να επενδύσου ...

Σχετικές ακινήτων

Cod. 16819

Ενοικίαση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Κονέκτικατ, Litchfield County, Greenwich Shore, 124 Ritch Avenue West

3,500.24EUR
Ενοικίαση
Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια

145.11 m²
Greenwich Shore - Deluxe δύο (2) υπνοδωμάτια ρετιρέ διαμέρισμα προς ενοικίαση και μίσθωση στο Greenwich CT. 06830. Ρετιρέ 4 στο "Κτίριο Β " είναι ένα...
UNAVAILABLE
Cod. 4616

Πώληση Άλλο (Συγκρότημα), Κονέκτικατ, Fairfield County, Bridgeport, Bridgeport

777,734.56EUR
Πώληση
Άλλο (Συγκρότημα)

278 m²
3000 τετραγωνικά πόδια, Μέγεθος παρτίδας: 0,21 Acres, 4 υπνοδωμάτια, 2 ½ Λουτρά, Πλυντήριο ρούχων, Φουαγιέ, Deck,
UNAVAILABLE
Cod. 3546

Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Κονέκτικατ, Hartford, Hartford, Hartford

437,530.38EUR
Πώληση
Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια

1600 m²
Μεγάλη επένδυση 2 κατεχόμενη μονάδες κοτέτσι, σε προνομιακή Upper East Side του κτιρίου. Τεράστια δυναμική ανόδου
UNAVAILABLE
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB