Μεταβαίνοντας στη Γαλλική Γουιάνα. Εκπατρισμένη και ζωντανή Γαλλική Γουιάνα

 

 

Συνορεύοντας με τη Βραζιλία, το Σουρινάμ και τον Ατλαντικό Ωκεανό, σήμερα ο πρωταγωνιστής του οδηγού μας είναι μια πραγματικότητα που είναι πιο μοναδική από σπάνια: Γαλλική Γουιάνα.

Η αγορά ενός ακινήτου στη Γουιάνα θα μπορούσε πραγματικά να είναι η καλύτερη επιλογή του 2019 για εσάς επενδυτές, πρόθυμοι να πάνε και να ζήσουν σε μια γωνιά παράδεισος γεμάτο πολλές ευκαιρίες και μια παρθένα ομορφιά τοπίου.

Τα χαρακτηριστικά αυτής της γης δεν μπορούν απλά να αναφερθούν. Θα ήταν πραγματικά απλοϊκό. Για το λόγο αυτό, εμείς, του Realigro, αποφασίσαμε να κλείσουμε τον κατάλογο όλων των εθνών που ανήκουν στη Νότια Αμερική με μια περιοχή που πρέπει να ανακαλυφθεί και με πολλές όψεις.

Πώς; Είστε ακόμα διστακτικοί; Μην ανησυχείτε! Στη συνέχεια, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να μπορέσετε να συμπληρώσετε μια σαφή και ακριβή εικόνα του ταξιδιού σας (ένα τρόπο) σε μια πραγματικότητα που μπορεί να μετατρέψει τη ζωή σας!

Αν είστε έτοιμοι και οπλισμένοι με ένα στυλό και χαρτί για να γράψετε τα πάντα, μπορούμε να ξεκινήσουμε!

                                                           

                  

Ας αρχίσουμε λέγοντας ότι αυτή η γη είναι μία από τις εννέα εξόχως απόκεντρες περιοχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι η μόνη που βρίσκεται στη Νότια Αμερική.

Η πρωτεύουσα είναι το Cayenne και αντιπροσωπεύει τόσο την πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της περιοχής όσο και την λιγότερο εκτεταμένη πόλη. Το κλίμα είναι συνήθως ισημερινό, ιδιαίτερα σταθερό, με διακυμάνσεις της θερμοκρασίας που εμφανίζονται κυρίως μεταξύ των εσωτερικών και των παράκτιων περιοχών.

Τέσσερις διαφορετικές εποχές μπορούν να αναφερθούν στη Γουιάνα:

Μεγάλη εποχή βροχών
Μεγάλη περίοδο ξηρού
Περίοδος των μικρών βροχών
Μικρή ξηρή περίοδος
Ποια είναι τα έγγραφα για την πρόσβαση σε αυτή τη γη;

Το διαβατήριο απαιτείται με ελάχιστη ισχύ έξι μηνών. Η θεώρηση είναι υποχρεωτική μόνο για όσους σκοπεύουν να παραμείνουν για περισσότερο από 90 ημέρες. Παρόλο που οι συνθήκες υγιεινής και υγιεινής είναι κάτω από τα ευρωπαϊκά πρότυπα, μιλάμε ωστόσο για αποδεκτά επίπεδα. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι, δυστυχώς, στη χώρα αυτή δεν υπάρχει έλλειψη εγκληματικότητας, αλλά αρκεί ο περιορισμός των περιοχών ενδιαφέροντος, αποφεύγοντας περιοχές όπως η Stabroek Market και ο Tiger Bay και ολόκληρη η νότια περιοχή του Georgetown.

Ποιο είναι το κόστος ζωής στη Γαλλική Γουιάνα;

Το ισχύον νόμισμα είναι το δολάριο της Γουιάνας (GYD), το οποίο ισοδυναμεί με 0,004 ευρώ. Αναλύουμε λεπτομερώς τις τιμές των βασικών αναγκών και των μηνιαίων δαπανών που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Για να απλοποιήσουμε, έχουμε δημιουργήσει μια μικρή λίστα, που φαίνεται παρακάτω.

1 κιλό κοτόπουλου κοστίζει γενικά μεταξύ € 14,7 και € 16,8

1 λίτρο γάλακτος συνήθως κοστίζει μεταξύ 1,4 και 1,7 ευρώ

Μια δωδεκάδα αυγών κοστίζει περίπου 5 ευρώ

Ένα ψωμί: μεταξύ 1,3-1,6 ευρώ

Ένα μπουκάλι μεσαίου ποιοτικού τύπου κρασί (που μπορείτε να πιείτε): μεταξύ 7-10 ευρώ

1/2 κιλό ντομάτας: μεταξύ 2,5-2,9 ευρώ

1 κιλό μήλων: μεταξύ 2,8-3,3 ευρώ

1 κιλό πατάτες: μεταξύ 1,6 και 2 ευρώ

Μηνιαίες παροχές: 71 ευρώ

Και τι γίνεται με τα διαμερίσματα; Η αγορά ακινήτων υπόκειται σε πολλαπλά αιτήματα, δεδομένου ότι η περιοχή αυτή φιλοξενεί πολλούς αλλοδαπούς, ξεκινάει από 40.000 ευρώ τουλάχιστον και έπειτα φθάνει σε εξαιρετικά υψηλές τιμές για πιο πολυτελή ακίνητα και στην ακτή.

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ... σας εύχομε ένα καλό ταξίδι!

Related Insights

Σχετικές ακινήτων

Cod. 6916

Πώληση Αγροικία, French Guiana, Cayenne, Cayenne, .

36,228.60EUR
Πώληση
Αγροικία

200 m²
Σπίτι δύο επιπέδων, τρία υπνοδωμάτια, 4 μπάνια, μπαλκόνι, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα με χώρο πρωινού, χώρος πλυντηρίου, χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων,...
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB