Μετακίνηση στη Μογγολία. Αποφοίτησε και ζούσε στη Μογγολία

 

Συνεχίζοντας την ανάλυση των πιθανών χωρών όπου μπορούμε να ξεκινήσουμε από την αρχή, επενδύοντας σε τοπικά ακίνητα, εμείς στο Realigro, επικεντρώσαμε σε μια πολύ ιδιαίτερη γη. Είμαστε στην Ασία, συγκεκριμένα στο ανατολικό τμήμα της ηπείρου. Το έθνος της ημέρας δεν έχει διέξοδο στη θάλασσα και έχει τη χαμηλότερη πυκνότητα κατοίκων στον κόσμο. Αφού κυβερνήθηκε από πολλαπλές αυτοκρατορίες εδώ και αιώνες, σήμερα παρουσιάζεται ως μια οικονομία της αγοράς με γνώμονα το κράτος σε διεθνή κλίμακα. Σήμερα πρωταγωνιστής είναι η Μογγολία.

Είστε έτοιμοι να μάθετε περισσότερα; Έτσι κάνετε τον εαυτό σας άνετο: η αγορά ενός ακινήτου στη Μογγολία θα είναι το κλειδί για την κατανόηση του μίνι μας οδηγού. Μπορούμε να ξεκινήσουμε!

                

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν το χώρο αυτό τόσο ξεχωριστό;
Ας ξεκινήσουμε με τις γεωγραφικές. Η Μογγολία είναι ένα σαφές παράδειγμα ενός εξαιρετικά διαφορετικού έθνους: τα βουνά και οι ψυχρές περιοχές στο βορρά συγχωνεύονται με τις νότιες περιοχές που χαρακτηρίζονται από ένα πιο ήπιο κλίμα, δεδομένης της παρουσίας της διάσημης έρημο Gobi.
Η λίμνη Uvs Nuur είναι επίσης γνωστή, όπως και η Δημοκρατία του Tuva, στη γειτονική Ρωσία (παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO). Δεδομένης της παρουσίας διαφοροποιημένων περιοχών, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το κράτος αυτό βασίζει την οικονομία του στην εκμετάλλευση τοπικών πόρων, όπως πετρελαϊκά και κτηνοτροφικά. Ο γεωργικός τομέας είναι επίσης ευρέως ανεπτυγμένος, ο οποίος συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στο εθνικό ΑΕΠ.
Για τον βιομηχανικό τομέα, η μεταποίηση του κασμίρ, ένα υλικό που εξάγεται σε όλο τον κόσμο, το οποίο καθιστά τη Μογγολία τον ηγέτη αυτής της παραγωγής, είναι διάσημη.

Σήμερα η Μογγολία είναι μια δυναμική κατάσταση, αποφασισμένη να αναπτυχθεί και να διατηρήσει την εθνική της ταυτότητα. Αυτό είναι δυνατό και χάρη στην ιδιαίτερη προσοχή που δίνεται στις υπέροχες τοπικές πραγματικότητες, οι οποίες, κάθε χρόνο, προσελκύουν εκατομμύρια τουρίστες.

Αυτά περιλαμβάνουν:
• Εθνικό Πάρκο Gorkhi-Terelj, με ιαματικές πηγές.
• Μοναστήρι Gandantegchinlen Khiid;
• Το αρχαίο θιβετιανό μοναστήρι του Erdene Zuu
• Η περιοχή του Bajanzag, μια από τις πραγματικότητες που εκτιμούν ιδιαίτερα οι λάτρεις της αρχαιολογίας

Μεταξύ των πιο δημοφιλών πόλεων, όπου είναι δυνατόν να μετεγκατασταθούν, είναι σημαντικό να αναφέρουμε:

• Το Ulan Bator, η πρωτεύουσα, που βρίσκεται κατάντη του ποταμού Tuul, οικονομική, αλλά και της βουδιστικής παράδοσης,
• Hôvsgôl, με τη φανταστική λίμνη Nuur
• Karakorum, την παλιά πρωτεύουσα του λίκνου της αυτοκρατορίας της τοπικής ιστορίας

Ας πάμε τώρα σε ό, τι είναι η οικονομική πραγματικότητα της Μογγολίας. Ποιο είναι το κόστος ζωής;
Για να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση, αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε έναν μικρό κατάλογο χαρακτηριστικών τοπικών αγαθών και υπηρεσιών, με τις τιμές που σχετίζονται με αυτές. Υπενθυμίζουμε ότι το εθνικό νόμισμα είναι το Μογγολικό Tugrik, που αντιστοιχεί σε 0,0003 ευρώ.

Γεύμα, Οικονομικό εστιατόριο 6.000,00 ₮
Γεύμα για 2 άτομα, μέσο εστιατόριο, τρία μαθήματα 50.649,32 ₮
Μενού από McDonalds (ή ισοδύναμο μενού) 13.162,33 ₮
Εθνική μπύρα (0,5 λίτρο στη βρύση) 4.000,00 ₮
Γάλα (κανονικό), (1L) 2.516,23 ₮
Κατάθεση φρέσκου λευκού ψωμιού (500g) 1.495,54 ₮
Ρύζι (λευκό), (1kg) 3,484.24 ₮
Αυγά (κανονική) (12) 4,369.22 ₮
Τοπικό τυρί (1 κιλό) 21.514,59 ₮
Εισιτήριο μονής κατεύθυνσης (τοπικές μεταφορές) 500,00 ₮
Μηνιαία συνδρομή (πλήρης τιμή) 30.000,00 ₮
Ταξί αρχική χρέωση (κανονική τιμή) 1.000,00 ₮
Βασικά (Ηλεκτρισμός, Θέρμανση, Κλιματισμός, Νερό, Σκουπίδια) για διαμέρισμα 85m2 147.753,71 ₮

Και για τον τομέα των ακινήτων; Επίσης σε αυτή την περίπτωση έχουμε σαφείς απαντήσεις.
Το μηνιαίο μίσθωμα στην πρωτεύουσα ξεκινά από 438.813,72 μέτρο, ενώ για να αγοράσουμε ένα κτίριο εντελώς, ξεκινάμε από 1.868.699,41 ₮ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Σας έχουμε πει όλα, πραγματικά όλα. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε εισιτήρια και να ξεκινήσετε να ανακαλύψετε τη Μογγολία!

Related Insights

  •  
    Μετακίνηση στη Μογγολία. Αποφοίτησε και ζούσε στη Μογγολία

      Συνεχίζοντας την ανάλυση των πιθανών χωρών όπου μπορούμε να ξεκινήσουμε από την αρχή, επενδύοντας σε τοπικά ακίνητα, εμείς στο Realigro, επικεντρώσαμε σε μια πολύ ιδιαίτερη γη. Είμαστε στην Ασία, συγκεκριμένα στο ανατολικό τμήμα της ηπείρου. Το έθνος της ημέρας δεν έχει διέξοδο στη θάλασσα και ...

Σχετικές ακινήτων

Cod. 5383

Πώληση Χωράφι, Μογγολία, Tov, Terelj , Gorkhi, Bolor 6th ward

199,316.63EUR
Πώληση
Χωράφι

4 m²
Γη που βρίσκεται στο κέντρο της Μογγολίας. Είναι 's πολύ ωραία θέα και με παρθένα φύση. Η γη είναι νέο, φρέσκο, πολύ όμορφη. Είναι s 'κο...
UNAVAILABLE
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB