Μετακομίζοντας στο Νιου Τζέρσεϋ. Αποφοίτησε και ζούσε στο Νιου Τζέρσεϋ

 

 

Το New Jersey: ένας από τους προορισμούς με «τρελή πολιτισμική ταυτότητα» είναι το πιο πυκνοκατοικημένο κράτος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη, το Νιούαρκ με τους 500.000 κατοίκους της, επέτρεψε σε αυτό το έθνος να πάρει το ψευδώνυμο "Κήπος Κράτος".

Παραδεχτείτε ότι: έχετε συχνά ήθελε να μετακινηθείτε σε μια κατάσταση όπως αυτή και ίσως να προσπαθήσετε να βρείτε τη γωνιά σας γαλήνης που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Και τι εάν σας είπαμε σήμερα ότι είναι δυνατό να το κάνετε και με έναν βολικό τρόπο; Μην το πιστεύετε; Εμείς στο Realigro, για άλλη μια φορά, αποφασίσαμε να σας εκπλήξουμε! Δημιουργώντας ένα μινι-οδηγό, είμαστε έτοιμοι να εξαλείψουμε όλες τις αμφιβολίες σας, για να σας επιτρέψουμε να αγοράσετε ένα ακίνητο στο Νιου Τζέρσεϊ σε απόλυτη ηρεμία και χωρίς να υποστείτε σοβαρούς κινδύνους για το πορτοφόλι σας! Είσαι έτοιμος; Ελπίζουμε ότι είπε, γιατί το ταξίδι μας για να ανακαλύψουμε το Νιου Τζέρσεϋ πρόκειται να αρχίσει!

          

Ας ξεκινήσουμε με μερικές βασικές έννοιες: ποια είναι τα απαραίτητα έγγραφα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την κατάσταση; Επίσης, για το Νιου Τζέρσεϊ ισχύει η νομοθεσία στις περισσότερες ΗΠΑ. Απαιτείται μόνο το διαβατήριο, με υπολειπόμενη διάρκεια τουλάχιστον έξι μηνών από τη στιγμή της εισόδου στη χώρα.

  Μια φορά στο Νιου Τζέρσεϋ, είναι σωστό να κατανοήσουμε πώς και πού να κινηθούμε: η πρωτεύουσα είναι το Trenton, αν και δεν είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη του κράτους (στην πραγματικότητα είναι η πέμπτη), αντιπροσωπεύει επίσης το επίκεντρο ολόκληρης της οικονομίας της χώρας. Βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο του κράτους, γι 'αυτό συχνά θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της μητροπολιτικής περιοχής της Νέας Υόρκης, μερικές φορές στο Ντελαγουέιρ. Η πόλη εξυπηρετείται από ένα διάσημο υπεραστικό τραμ, τη λεγόμενη γραμμή του ποταμού, η οποία συνδέει τέλεια αυτή τη μητρόπολη με τους άλλους. Είναι καλό να θυμόμαστε ότι γενικά στο Νιου Τζέρσεϊ δεν υπάρχουν μεγάλες αστικές πραγματικότητες και αυτό είναι αναμφίβολα ένα στοιχείο θεμελιώδους σημασίας, δεδομένου ότι οι τιμές των ακινήτων και, εν συντομία, το κόστος ζωής επηρεάζονται ιδιαίτερα από το μέγεθος των οικισμών αστικές περιοχές.

Έρχομε να αναλύσουμε λεπτομερώς το κόστος ζωής στο New Jersey. Είναι βολικό θα ρωτήσετε. Για να απαντήσετε με σαφήνεια αλλά και σε βάθος και προπαντός για να σας δώσουμε μεγαλύτερη πρακτικότητα μόλις φτάσετε σε αυτό το κράτος, αποφασίσαμε να εισαγάγουμε έναν μικρό κατάλογο βασικών αγαθών και πιθανών εξόδων που μπορούν να βρεθούν στο New Jersey .

 

1 κιλό κοτόπουλο γενικά κοστίζει 8,1 $ και 9,2 $

1 λίτρο γάλακτος συνήθως κοστίζει μεταξύ $ 0,9 και $ 1,1

Μια δωδεκάδα αυγών κοστίζει περίπου 3,9 δολάρια

Ένα ψωμί: μεταξύ 2,4-3 $

Κρέας (Κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό): 49 $

Γάλα, αυγά και ψωμί: $ 38

Φρούτα, λαχανικά και λαχανικά: $ 72

Και τι γίνεται με την ακίνητη περιουσία; Και εδώ πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ των περισσότερων μητροπολιτικών και περιφερειακών περιοχών, τόσο για συμβάσεις μίσθωσης όσο και για συμβάσεις πώλησης και αγοράς.

Ένα εξοχικό σπίτι στην καρδιά της πρωτεύουσας, κοστίζει περίπου 400.000 ευρώ, ενώ στις πιο γειτονικές περιοχές οι τιμές μειώνονται επίσης κατά 100.000 ευρώ. Όσον αφορά τις συμβάσεις μίσθωσης, ξεκινάμε από 500 ευρώ το μήνα έως και 700 ευρώ για μεγαλύτερα ακίνητα με όλες τις ανέσεις.

Ελπίζουμε ότι αυτός ο μίνι οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς ... σας ευχόμαστε ένα ευχάριστο ταξίδι για να ανακαλύψετε το Νιου Τζέρσεϋ

Related Insights

  •  
    Μετακομίζοντας στο Νιου Τζέρσεϋ. Αποφοίτησε και ζούσε στο Νιου Τζέρσεϋ

        Το New Jersey: ένας από τους προορισμούς με «τρελή πολιτισμική ταυτότητα» είναι το πιο πυκνοκατοικημένο κράτος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη, το Νιούαρκ με τους 500.000 κατοίκους της, επέτρεψε σε αυτό το έθνος να πάρει το ψευδώνυμο "Κήπος Κράτος". Παρ ...

Σχετικές ακινήτων

Cod. 34366

Πώληση Άλλο (Συγκρότημα), Νιου Τζέρσεϊ, Bergen County, Hasbrouck Heights, 27 Division Ave

456,878.95EUR
Πώληση
Άλλο (Συγκρότημα)

175.59 m²
Όμορφο σπίτι 4 υπνοδωματίων 3 λουτρών σε μια καταπληκτική οικογενειακή γειτονιά, μόλις μίλια από τη Νέα Υόρκη. Σε ιδανική τοποθεσία στο τέλος ενός πολ...
Cod. 13388

Ενοικίαση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Νιου Τζέρσεϊ, Newark, Weehawken, Weehawken

1,944.58EUR
Ενοικίαση
Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια

1000 m²
A 3 υπνοδωματίων διπλής όψης σε βικτοριανό οικογένεια style2
UNAVAILABLE
Cod. 3489

Πώληση Βίλα, Νιου Τζέρσεϊ, Newark, Newark, Newark

2,877,977.64EUR
Πώληση
Βίλα

390 m²
Για την πώληση, ανεμπόδιστη ευρύ Bay
UNAVAILABLE
Cod. 3488

Πώληση Βίλα, Νιου Τζέρσεϊ, Trenton, Trenton, Trenton

5,300,923.68EUR
Πώληση
Βίλα

547 m²
Προς πώληση
UNAVAILABLE
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB