Μετακομίζοντας στο Νέο Μεξικό. Αποφοίτησε και ζούσε στο Νέο Μεξικό

 

Συνεχίζοντας να αναλύουμε τα πιο όμορφα έθνη της αμερικανικής ηπείρου, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε μια μοναδική γη του είδους της. Όπως είναι γνωστό, η Αμερική είναι ένα κράτος που καλωσορίζει πολλές εθνικές ομάδες, γι 'αυτό είναι αδύνατο να μην βρεθεί η δική της διάσταση. Σήμερα, αποφασίσαμε να αναλύσουμε ένα κράτος γεμάτο ευκαιρίες αλλά κυρίως όπου θα είναι δυνατό να επενδύσουμε στην αγορά ακινήτων με τρόπο κερδοφόρο!

Ο έθνος πρωταγωνιστής του μίνι-οδηγού σήμερα είναι το Νέο Μεξικό. Η πρωτεύουσα είναι η Σάντα Φε, η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη είναι η Albuquerque, αλλά τα κέντρα είναι πλούσια σε ευκαιρίες να ξεκινήσουν από την αρχή. Η αγορά ακινήτου στο Νέο Μεξικό θα είναι το κλειδί της Βόλτα για να μπορέσετε να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

                

Πριν ξεκινήσετε, σας προσκαλούμε να πάρετε ένα στυλό και χαρτί, ώστε να μπορέσετε να γράψετε όλες τις συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το καλύτερο δυνατό όταν φτάσετε στο Νέο Μεξικό.

Υποθέτουμε ότι η επικράτεια είναι κατά κύριο λόγο έρημη, αλλά παρόλα αυτά υπάρχουν μεγάλες εκτάσεις δασών, ειδικά στο βόρειο τμήμα. Με κλίση σε ηπειρωτικό και αλπικό κλίμα, το καλοκαίρι οι θερμοκρασίες φτάνουν στους 38 ° C, γι 'αυτό και είναι σκόπιμο να επισκεφθείτε τη χώρα κατά την άνοιξη ή το φθινόπωρο.

Για τους οπαδούς των εκπληκτικών απόψεων, το Νέο Μεξικό είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο παρθένες περιοχές του κόσμου! Περιοχές εξαιρετικής ομορφιάς περιλαμβάνουν το Εθνικό Μνημείο White Sands, το Εθνικό Μνημείο του Ηφαιστείου Capulin, το Εθνικό Πάρκο Σπηλαίων Carlsbad, το Εθνικό Πάρκο Valles Caldera και την έρημο Gila. Διαφορετικές περιοχές, αλλά όλοι μπορούν να αφήσουν τους επισκέπτες άφωνους! Επιπλέον, όπως έχετε κατανοήσει σίγουρα, δεδομένης της παρουσίας τεράστιου αριθμού εξαιρετικά ελκυστικών θέσεων, το Νέο Μεξικό αποδεικνύεται ηγετική θέση στον τουρισμό, έτσι ώστε τα τελευταία χρόνια οι νέοι εμπειρογνώμονες στον κλάδο έχουν καλωσοριστεί να συμμετάσχουν σε αυτό το σύστημα διαχείρισης τόσο καλά οργανωμένη.

Αλλά ποιες είναι οι πιο όμορφες και πλούσιες πόλεις όσον αφορά τις ευκαιρίες; Ένας απλός οδηγός μίνι δεν θα ήταν αρκετός για να τα αναφέρει όλα. Θα περιοριστούμε σε μια σύντομη αλλά λεπτομερή περιγραφή των κύριων θέσεων.
Έδρα κατασκευαστών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού, του οποίου το κράτος είναι παραγωγός, η πολυπληθέστερη πόλη ποτέ: μιλάμε για το Albuquerque. Η Microsoft ιδρύθηκε εδώ, οπότε είναι εύκολο να κατανοήσουμε πώς αυτή η περιοχή είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για τους ειδικούς στον τομέα της πληροφορικής.

Η πρωτεύουσα, Santa Fe, φημίζεται για τα διάφορα μουσεία και τις παραδοσιακές εκκλησίες. Αλλά αυτό δεν είναι όλα. Είναι ένα πολυπολιτισμικό κεφάλαιο, εντελώς διαφορετικό από όλες τις άλλες πόλεις των ΗΠΑ, τόσο πολύ ώστε να αποκαλείται η πόλη διαφορετική. Το κόστος ζωής σε αυτή την πόλη είναι ωστόσο σύμφωνο με τις άλλες σημαντικότερες τοποθεσίες του κράτους. Ακριβώς για να δώσουμε ένα παράδειγμα, ένα κιλό κοτόπουλου κοστίζει γενικά $ 5,7 και $ 6,6, η ηλεκτρική ενέργεια κοστίζει $ 62 το μήνα και ένα λίτρο βενζίνης κοστίζει μεταξύ $ 0,55 και $ 0,59.

Εάν είστε φοιτητής, θα χρειαστείτε περίπου 500 δολάρια το μήνα για να ζήσετε με αξιοπρέπεια. Είναι ακριβώς οι νέοι που αντιπροσωπεύουν μία από τις κορυφαίες κατηγορίες του τομέα των ακινήτων! Κάθε χρόνο, πολλοί φοιτητές του προγράμματος Erasmus αποφασίζουν να φύγουν για το Νέο Μεξικό για διάφορους λόγους. Πρώτα απ 'όλα η παρουσία νέων πανεπιστημίων. Μεταξύ των καλύτερων που θυμόμαστε:

Πανεπιστήμιο του Grand Canyon
Σάντα Φε Πανεπιστήμιο Τέχνης και Σχεδιασμού - SFUAD
Βόρειο Κολέγιο του Νέου Μεξικού (NNMC)

Και τι γίνεται με την αγορά ενός ακινήτου; Οι τιμές ξεκινούν από $ 1.231,25 ανά μήνα για μίσθωση και από $ 2.179,69 για την υπογραφή σύμβασης πώλησης.

Τι μπορούμε να πούμε, ελπίζουμε ότι ο μίνι μας οδηγός ήταν χρήσιμος. Σε σας, όμως, πρέπει απλά να συσκευάσετε!

Related Insights

  •  
    Μετακομίζοντας στο Νέο Μεξικό. Αποφοίτησε και ζούσε στο Νέο Μεξικό

      Συνεχίζοντας να αναλύουμε τα πιο όμορφα έθνη της αμερικανικής ηπείρου, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε μια μοναδική γη του είδους της. Όπως είναι γνωστό, η Αμερική είναι ένα κράτος που καλωσορίζει πολλές εθνικές ομάδες, γι 'αυτό είναι αδύνατο να μην βρεθεί η δική της διάσταση. Σήμερα ...

Σχετικές ακινήτων

Cod. 16994

Πώληση Τριάρι, Νέο Μεξικό, Santa Fe, Santa fe, via de

567,565.00EUR
Πώληση
Τριάρι

334 m²
εξαιρετικό διαμέρισμα προς πώληση
UNAVAILABLE
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB