Μετακίνηση στη Νέα Καληδονία. Αποδημία και ζουν στη Νέα Καληδονία

 

 

Είμαστε τώρα στη μέση της καλοκαιρινής περιόδου. Οι τουρίστες εισβάλλουν στις ηλιόλουστες παραλίες, πολλοί ψάχνουν έναν προορισμό τελευταίας στιγμής για να απολαύσουν κάποια ειρήνη μετά από ένα έντονο έτος εργασίας και θυσίας. Όλοι γνωρίζουμε ότι το καλοκαίρι είναι η πιο αναμενόμενη σεζόν για διάφορους λόγους. Αλλά γιατί περιορίστε τον εαυτό σας σε μια απλή σύντομη περίοδο; Θα εξηγήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Δεν θα ήταν θαυμάσιο να ζούμε σε απόλυτη χαλάρωση όλο το χρόνο; Ναι, εμείς στο Realigro αποφασίσαμε να σας εκπλήξουμε για άλλη μια φορά, σήμερα με ένα πραγματικά υπέροχο έθνος. Στην καρδιά του Ειρηνικού, ο πρωταγωνιστής του μίνι-οδηγού σήμερα είναι η Νέα Καληδονία!

Αγοράζοντας ένα ακίνητο στη Νέα Καληδονία θα μπορούσε να είναι η πιο σημαντική επένδυση της ζωής σας, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε με το ύφος! Τι κάνεις ακόμα εκεί; Στερεώστε τον εαυτό σας αμέσως με ένα στυλό και χαρτί. Το ταξίδι για να ανακαλύψετε αυτή τη μαγευτική γη πρόκειται να αρχίσει!

                    

Ας ξεκινήσουμε με τις απαραίτητες βάσεις για όλους τους ταξιδιώτες και / ή τους επενδυτές. Ποια είναι τα έγγραφα για να μπείτε σε αυτήν την κατάσταση; Πρόκειται για μια αποικία που εξαρτάται απόλυτα από τη Γαλλία, γι 'αυτό και η νομοθεσία όσον αφορά τα ταξιδιωτικά έγγραφα πρέπει να είναι η γαλλική.

Στην πραγματικότητα, η Νέα Καληδονία αποτελεί εξαίρεση, καθώς δεν αποτελεί μέρος του χώρου Σένγκεν.

 Είναι στην πραγματικότητα υποχρεωτικό να έχετε διαβατήριο με υπολειμματική ισχύ τουλάχιστον τριών μηνών από την αναχώρηση σε αυτή τη γη. Ωστόσο, είστε απαλλαγμένοι από τη θεώρηση αν προέρχεστε από κράτος που ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η επίσημη γλώσσα είναι η γαλλική, επομένως, δεν θα έχετε επικοινωνιακές δυσκολίες, παρόλο που εξακολουθεί να υπάρχει μια μειοψηφία που προτιμά να επικοινωνεί στην Cananco.

Η πρωτεύουσα είναι η Νούμεα, και ακριβώς στην πόλη αυτή θα σταματήσουμε για το επόμενο και πολύ σημαντικό βήμα. Αυτό που σχετίζεται με το κόστος ζωής. Ένα στοιχείο διακρίσεων κατά την επιλογή ενός έθνους στο οποίο πρέπει να μετακινηθεί, δίνεται ακριβώς από αυτό που απαιτείται, όσον αφορά τα καθημερινά έξοδα, να μπορεί κανείς να ζήσει με αξιοπρεπή τρόπο.

Λόγω της γεωγραφικής απομόνωσης και του πολύ χαμηλού πληθυσμού, η Νέα Καληδονία εισάγει πολλά προϊόντα από άλλες χώρες. Παρόλα αυτά, ο τουρισμός, η γεωργία και ο βιομηχανικός τομέας είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι του οικονομικού συστήματος. Όπως συμβαίνει συχνά, το κόστος ζωής στην πρωτεύουσα και στις κύριες πόλεις είναι υψηλότερο από ό, τι στην υπόλοιπη χώρα. Για να διευκολυνθεί η διαβούλευση με το κόστος ζωής, αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε έναν μικρό κατάλογο τιμών για τα κύρια προϊόντα και υπηρεσίες.

 Υπενθυμίζουμε ότι το εθνικό νόμισμα είναι το φράγκο, που αντιστοιχεί σε 0,0084 ευρώ.

Γεύμα, Οικονομικό εστιατόριο2.700,00 F

Γάλα (κανονικό), (1L) 166,67 F

Φρέσκο ​​ψωμί ψωμιού (500g) 296,67 F

Ρύζι (λευκό), (1kg) 205.00 F

Αυγά (κανονική) (12) 656,67 F

Τοπικό τυρί (1kg) 1,600.00 F

Εισιτήριο μίας διαδρομής (τοπικές μεταφορές) 190.00 F

Μηνιαία συνδρομή (πλήρης τιμή) 3.000,00 F

Basic (Ηλεκτρισμός, Θέρμανση, Κλιματισμός, Νερό, Σκουπίδια) για ένα διαμέρισμα 85m2 24.145,83 F

Και τι γίνεται με τον τομέα των ακινήτων; Για μια σύμβαση πώλησης οι τιμές ξεκινούν από 500.000,00 F ανά τετραγωνικό μέτρο, ενώ, για να υπογράψουμε μια μίσθωση, μιλάμε για 114.000,00 F μηνιαίως.

Τι να πω, τώρα που έχετε όλα όσα χρειάζεστε, απλά πρέπει να συσκευάσετε

Related Insights

  •  
    Μετακίνηση στη Νέα Καληδονία. Αποδημία και ζουν στη Νέα Καληδονία

        Είμαστε τώρα στη μέση της καλοκαιρινής περιόδου. Οι τουρίστες εισβάλλουν στις ηλιόλουστες παραλίες, πολλοί ψάχνουν έναν προορισμό τελευταίας στιγμής για να απολαύσουν κάποια ειρήνη μετά από ένα έντονο έτος εργασίας και θυσίας. Όλοι γνωρίζουμε ότι το καλοκαίρι είναι η πιο αναμενόμενη σεζόν ...

Σχετικές ακινήτων

Cod. 27848

Πώληση Αυτοκινούμενο, Νέα Καληδονία, Nouméa, Nouméa, Nouméa

Reserved negotiation
Πώληση
Αυτοκινούμενο

58 m²
κινητό σπίτι για την πώληση
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB